Podczas gdy chce zacząć transmitować przekaz wideo wyświetla mi się na czarnym tle napis Trwa łączenie z serwerem... . Wcześniej tzn. 5-6 h temu wszystko było normalnie. Mam internet 2 mb/s, operator neostrada i niemożliwością jest żebym czekał 5 min na połączenie jeśli wcześniej łączyło się odrazu. Proszę o pomoc.!
[Kamerki] Trwa łączenie z serwerem... strona 1 z 3
Mam taki sam problem. W pomocy proponowali usunąć tymczasowe pliki przeglądarki, ew. przeinstalować. Nic to nie dało no i lipton, a wczoraj normalnie mi Fotka.tv działała...
No ja juz taki sam problem przechodzilam niejeden raz -.- No to musicie sobie zmienić przegladarki na google chrome :-]
haha własnie w tym problem ze mam Google Chrome i nic... Dalej to samo. Od samego poczatku miałem Chroma i to na nim własnie zaczął sie ten błąd. Próbowałem zmieniac przeglądarki ale bez skutku, zawsze ten sam problem -.-
W śród moich znajomych na fotce ten sam problem mają prawie wszyscy. Coś się skopało na serwerze i tyle. Czy to jest najnowsze IE, Firefox czy Chrome to problem jest ten sam. Nie pomaga czyszczenie pamięci przeglądarki, żadne reinstalki czy aktualizacje przeglądarek oraz dodatków (flash, java itd.)
Dobrze. Rozumiem, ale ten problem wcale nie jest taki nowy... Istnieje już parę miesięcy i szanowna Administracja czy Bóg wie kto się tym zajmuje nic w tym temacie nie zrobi...
Coraz większe "gówno " sie tutaj robi.
Za co my płacimy (gwiazd) za to że nie możemy korzystać normalnie z serwisu ?