SeDay
SeDay
  25 października 2011 (pierwszy post)

Mam pewien problem z Fotka.tv otóż gdy włączę kogoś kanał to cały czas pisze "Trwa łączenie z serwerem...", próbowałem usunąć pliki tymczasowe (cookes), próbowałem na innych przeglądarkach i zero skutku. Ostatnio gdy włączyłem jakąś transmisje to tak stało w miejscu przez ponad pół godziny i wyłączyłem stronę bo i tak nic to nie dało. Mam tak na KAŻDYM kanale. Wina internetu raczej nie jest bo mam 6 Mbps i myślę że na oglądanie wystarczy.

Co można zrobić aby to działało.

SeDay
SeDay
  25 października 2011

Chciałem jeszcze dodać że podobno można wyłączyc antywirusa i próbować włączyc transmisje i tak zrobiłem ale dalej zero jakichkolwiek zmian. Na codzień używam Google Chrome i nie działa, próbowałem też na Operze, Mozilli i IE i dalej to samo. Pisałem już do obsługi z tym problemem to powiedzieli żeby sprawdzić na innej przeglądarce i usunąć pliki tymczasowe ale jak widać i to nic nie dało. ;/

WrednaDiablica
WrednaDiablica
  25 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pewien problem z Fotka.tv otóż gdy włączę kogoś kanał to cały czas pisze "Trwa łączenie z serwerem...", próbowałem usunąć pliki tymczasowe (cookes), próbowałem na innych przeglądarkach i zero skutku. Ostatnio gdy włączyłem jakąś transmisje to tak stało w miejscu przez ponad pół godziny i wyłączyłem stronę bo i tak nic to nie dało. Mam tak na KAŻDYM kanale. Wina internetu raczej nie jest bo mam 6 Mbps i myślę że na oglądanie wystarczy. Co można zrobić aby to działało.

http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/4288,Trwa_laczenie_z_serw

byl juz temat , i to chyba nie jeden
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.