Kamiloo1234
Kamiloo1234
  9 października 2011 (pierwszy post)

Siema;).
Mam problem... Zostały usunięte zdj z mojego profilu wszystkie. I czytałem wcześniej o tym ze wysyłali jakąś wiadomość a ja nic nie dostałem i to ze zdj te to nie są moje tylko kogoś innego troche dziwna sytułacja

wisniowa91
wisniowa91
  9 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiarygodnym potwierdzeniem Twojej osoby na zdjęciach, będzie zrobienie sobie zdjęcia z kartką w ręku, na kartce proszę napisać odręcznie login konta oraz aktualną datę. Po potwierdzeniu tożsamości, zamieścimy na Twoim koncie odpowiednią informację, aby w przyszłości zdjęcia nie zostały usunięte z tego samego powodu. Zdjęcie należy przesłać poprzez formularz kontaktowy, nie z własnej poczty e-mail. Proszę pamiętać o podaniu loginu konta, którego dotyczy sprawa. Wysłane przez Ciebie zdjęcie nie będzie użyte do innych celów, jak tylko do wyżej wymienionych. Zaraz po ustaleniu Twojej tożsamości zostanie usunięte. Procedura taka jest stosowana wobec wszystkich naszych Użytkowników, zawsze wtedy, gdy mamy wątpliwości co do zdjęć znajdujących się na profilu.

Najlepiej wyślij zdjęcie do któregoś z FP:
http://www.fotka.pl/przyjaciele
MichaU
MichaU
  9 października 2011

takich spraw sie nie zalatwia na forum to raz a dwa pisz do fp a dostaniesz instrukcje co dalej.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.