jak wchodze do pokoju to cały czas mam że trwa łonczenie z serwerem dla czego?
lista tematów
[Kamerki] problem z fotka tv strona 1 z 2
poszukaj sobie jakiegos FP i niech odswieza ci profil. ja mialem wczoraj to samo i dalo rady. wiem tylko tyle ze profil musial byc odswiezany kilka razy
nie do konca. najczesciej ludzie maja taki problem ze... np rano albo o dowolnej porze dnia dziala a potem godzine, dwie pozniej dupa, albo nie dziala im na jednym konkretnym koncie, ale gdy np zaloguja sie na 2 swoje, problem znika.
mam to samo.. miałam tak przez miesiąc.. potem działała przez 3 dni kamerka a teraz znów nie działa ;x
mam dokładnie to samo od dłuższego czasu, i niestety czuję się totalnie olany (i widze że nie tylko ja) przez administratorów. Może by któryś z nich wkońcu ruszył dupę i chociaż wytłumaczył dlaczego tak sie dzieje, bo na naprawienie błędu już nie licze...
robsen: mam dokładnie to samo od dłuższego czasu, i niestety czuję się totalnie olany (i widze że nie tylko ja) przez administratorów. Może by któryś z nich wkońcu ruszył dupę i chociaż wytłumaczył dlaczego tak sie dzieje, bo na naprawienie błędu już nie licze...
Dokladnie, jedyne co "madry" administrator do tego napisal to " trwa łonczenie no way, nie możesz mieć takiego czegoś ;) " smieszne po prostu ....