and1
and1
  7 października 2011 (pierwszy post)

jak wchodze do pokoju to cały czas mam że trwa łonczenie z serwerem dla czego?

tekken
tekken
  7 października 2011
and1
and1:

Pokój się nie otwiera, bo nie pukałeś.
Tak serio, to nie wiem czemu tak masz. Spróbuj odświeżyć.
Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  8 października 2011

"trwa łonczenie" no way, nie możesz mieć takiego czegoś ;)

MichaU
MichaU
  8 października 2011

poszukaj sobie jakiegos FP i niech odswieza ci profil. ja mialem wczoraj to samo i dalo rady. wiem tylko tyle ze profil musial byc odswiezany kilka razy

RafoX
RafoX
  8 października 2011

ostatnio są jakieś awarie ja 3 dni zalogować na żaden pokój się nie mogłem

GRADEK83
GRADEK83
  8 października 2011

Mi działa bez problemu może to wina waszych przeglądarek albo z internetem problem.

MichaU
MichaU
  8 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi działa bez problemu może to wina waszych przeglądarek albo z internetem problem.

nie do konca. najczesciej ludzie maja taki problem ze... np rano albo o dowolnej porze dnia dziala a potem godzine, dwie pozniej dupa, albo nie dziala im na jednym konkretnym koncie, ale gdy np zaloguja sie na 2 swoje, problem znika.
YLPEYS
YLPEYS
  11 października 2011

mam to samo.. miałam tak przez miesiąc.. potem działała przez 3 dni kamerka a teraz znów nie działa ;x

zetec1
zetec1
  11 października 2011
and1
and1: jak wchodze do pokoju to cały czas mam że trwa łonczenie z serwerem dla czego?

U mnie dziś też tak samo :(
bezbarwny89
bezbarwny89
  12 października 2011

to samo u mnie ;) już od dłuuugiego czasu . a przedtem działało normalnie

bezbarwny89
bezbarwny89
  12 października 2011

Jak myślicie . to celowy zabieg żeby nie przeciążać serwerów fotki ? :pikaczu:

MidnightFantasy27
MidnightFantasy27
  14 października 2011
and1
and1: jak wchodze do pokoju to cały czas mam że trwa łonczenie z serwerem dla czego?

Mam dokladnie to samo ...
robsen
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
robsen
  14 października 2011

mam dokładnie to samo od dłuższego czasu, i niestety czuję się totalnie olany (i widze że nie tylko ja) przez administratorów. Może by któryś z nich wkońcu ruszył dupę i chociaż wytłumaczył dlaczego tak sie dzieje, bo na naprawienie błędu już nie licze...

MidnightFantasy27
MidnightFantasy27
  14 października 2011
robsen
robsen: mam dokładnie to samo od dłuższego czasu, i niestety czuję się totalnie olany (i widze że nie tylko ja) przez administratorów. Może by któryś z nich wkońcu ruszył dupę i chociaż wytłumaczył dlaczego tak sie dzieje, bo na naprawienie błędu już nie licze...

Dokladnie, jedyne co "madry" administrator do tego napisal to " trwa łonczenie no way, nie możesz mieć takiego czegoś ;) " smieszne po prostu ....
zetec1
zetec1
  16 października 2011

Jednakże nie wszyscy mają ten problem. Jak widać spora część nie ma problemu z nadawaniem transmisji, nie wiedząc nawet o problemie świetnie sie bawi.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.