Trajker
Trajker
  22 września 2011 (pierwszy post)
dlaczego i który sku.:cenzura:.ysyn mnie niesłusznie zablokował na 24h. Napisano powód ''namawianie do czegoś tam...'' TYLKO,ŻE DO NICZEGO NIE NAMAWIAŁEM CHYBA,ŻE przywitanie sie jest czymś zły, zatem gorąco apeluje do tego Sku.:cenzura:.YSYNA , KTÓRY MNIE ZABLOKOWAŁ niech mnie OdBLOKUJE i to raz dwa
RafoX
RafoX
  22 września 2011

fajnie super ale nie musisz tego na forum pisać wystarczy złożyć skargę do moderatora globalnego

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 września 2011

Wszelkie Skargi, propozycje, pytania albo zażalenia należy kierować do Moderatorów Globalnych
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/1875,NETYKIETA_FAQ_FOTKAT tu ich znajdziesz :)

ps;jeszcze sie wkurzysz za to ze przesunelem Tobie fotki , w albumie ja trzymamy tylko swoje zdjecia ze swoim wizerunkiem + pierwsze zdjecie ma przedstawiac dobrze widoczna twarz Twoja a nie w kasku tak abym rozpoznal Ciebie bezproblemu na ulicy ;)

ps2:poza tym widze ze to nie Twoja pierwsza blokada nadana na Fotka.tv miales szczescie ze mod byl i tak laskawy i zablokowal Ciebie tylko na 24h bo ja osobiscie dalbym Tobie juz tydzien casu

A i zapomnialbym troche kultury na drugi raz

Temat zamykam

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.