ummm
ummm
  19 września 2011 (pierwszy post)

Gdy wejdę na transmisję, kamerka rozszerza mi nadawany obraz. Szukałam wustawieniach kamerki jak i w ustawieniach Adobe Playera i nie mogłam się doszukać :/ jak to naprawić? Chciałabym jeszcze dodać, że na skypie nadawany obraz jest w porządku.

RafoX
RafoX
  19 września 2011

wina nie leży po stronie serwisu lecz twojego komputera jak to naprawić ? Nie mam zielonego pojęcia coś ty poprzestawiał

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  20 września 2011
RafoX
RafoX: wina nie leży po stronie serwisu lecz twojego komputera jak to naprawić ? Nie mam zielonego pojęcia coś ty poprzestawiał

Otóż nie do końca - jeśli chodzi o rozszerzanie o ok 5% to dzieje się tak od pewnego czasu - obraz jest minimalnie przycinany, a następnie rozszerzany do szerokości okna. Sprawdzałem to zjawisko na kilku kompach z różnymi kamerkami.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

MichaU
MichaU
  21 września 2011
RafoX
RafoX: wina nie leży po stronie serwisu lecz twojego komputera jak to naprawić ? Nie mam zielonego pojęcia coś ty poprzestawiał

wydaje mi sie ze to troche zbyt ogolnie powiedziane...przyklad? moj laptop. wszedzie gdzie sie da jest ok, kazda flaszowa strona chodzi mi jak nalezy...na kazdej przegladarce..fotka tv? nie ;] a w 100 % jestem pewien ze z moim kompem jest ok, a dlaczego? wyzej jest odpowiedz. co do autora, znajdz sobie jakiegos FP niech ci odswiezy profil, czasem pomaga a czasem nie. warto sprawdzic
Zadziora
Zadziora
  28 września 2011

Pisz na kontakt, tam szybciej pomogą niż tu.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.