Boże widzisz a nie grzmisz ;o
nie wiem kto wymyślił fotke.tv, ale dzięki temu szerzy się pedofilia na fotka.pl.
dzieci po 14 lat siedzą w pokoju 300 osób i je tylko bajerują a one głupie się rozbierają.
Jeśli już ma być ta Fotka.tv to niech będzie bardziej kontrolowana.
[Kamerki] masakra. strona 1 z 2
to co mam każdego napaleńca zgłaszać do moderatorów? czy te biedne dzieci.
Jedno i drugie później założy konto, aż roi się od nowych kont, które tylko służą do nadawania na fotka.tv
po wakacjach ma wrocic limit na pisanie na Fotka.tv wiec mniej tego bedzie ...
Zgloszenie wiadomosci takiej zajmuje okolo poltorej sekundy wystarczy kliknac zglos moderatorom(jezeli chodzi o tresc wiadomsoci napisanej przez uzytkownika) badz zglos naruszenie regulaminu jezeli chodzi o pokoj)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
ja sie zastanawia tylko jakie limty wejda po wakacjach 50 czy mniej limt wszystkiego nie rozwiazuje , zblokujecie ludzi ktorzy slabo stoja z kasa
wydaje mi sie ze mozna poczynic inne kroki do usprawnienia fotki:)
To podziel się pomysłami chętnie zobaczymy jaki masz pomysł na zlikwidowanie zboczeńców
kastaracja xd
a tak serio pisze tu ze na kamerkach sa dzieci po 14 lat nie wiem jak teraz kiedys przy kazdym logowaniu mozna bylo zmienic wiek, wiele osob niema podanego wieku ciezko jest dowiesc ile naprawde dana osoba ma lat
14stolatki bez zadnego ale sa banowane
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."