OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  26 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Boże widzisz a nie grzmisz ;o
nie wiem kto wymyślił fotke.tv, ale dzięki temu szerzy się pedofilia na fotka.pl.
dzieci po 14 lat siedzą w pokoju 300 osób i je tylko bajerują a one głupie się rozbierają.

Jeśli już ma być ta Fotka.tv to niech będzie bardziej kontrolowana.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  27 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

jezeli widzisz niestosowne zachowanie zglaszaj do moderatorow dziennie mase banow dajemy za takie wlasnie rzeczy ..

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  27 sierpnia 2011

to co mam każdego napaleńca zgłaszać do moderatorów? czy te biedne dzieci.
Jedno i drugie później założy konto, aż roi się od nowych kont, które tylko służą do nadawania na fotka.tv

binoleq
binoleq
  27 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to co mam każdego napaleńca zgłaszać do moderatorów? czy te biedne dzieci. Jedno i drugie później założy konto, aż roi się od nowych kont, które tylko służą do nadawania na fotka.tv

po wakacjach ma wrocic limit na pisanie na Fotka.tv wiec mniej tego bedzie ...

Zgloszenie wiadomosci takiej zajmuje okolo poltorej sekundy wystarczy kliknac zglos moderatorom(jezeli chodzi o tresc wiadomsoci napisanej przez uzytkownika) badz zglos naruszenie regulaminu jezeli chodzi o pokoj)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

hugus15
hugus15
  27 sierpnia 2011

ja sie zastanawia tylko jakie limty wejda po wakacjach 50 czy mniej limt wszystkiego nie rozwiazuje , zblokujecie ludzi ktorzy slabo stoja z kasa
wydaje mi sie ze mozna poczynic inne kroki do usprawnienia fotki:)

Prawiczek
Prawiczek
  27 sierpnia 2011

Moim zdaniem powinni przywrocic to, zę na pokoju powyzej 100osob moga pisac tylko gwiazdy :)

Pitero187
Pitero187
  27 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie zastanawia tylko jakie limty wejda po wakacjach 50 czy mniej limt wszystkiego nie rozwiazuje , zblokujecie ludzi ktorzy slabo stoja z kasa wydaje mi sie ze mozna poczynic inne kroki do usprawnienia fotki:)

To podziel się pomysłami chętnie zobaczymy jaki masz pomysł na zlikwidowanie zboczeńców
hugus15
hugus15
  27 sierpnia 2011

kastaracja xd
a tak serio pisze tu ze na kamerkach sa dzieci po 14 lat nie wiem jak teraz kiedys przy kazdym logowaniu mozna bylo zmienic wiek, wiele osob niema podanego wieku ciezko jest dowiesc ile naprawde dana osoba ma lat

XProwokatorX
XProwokatorX
  27 sierpnia 2011

walka ze zbokami to walka z wiatrakami taka prawda :)

hugus15
hugus15
  27 sierpnia 2011

szlyszalem kiedys o blokadzie ip uzytkownika moze to by cos pomoglo

binoleq
binoleq
  27 sierpnia 2011

14stolatki bez zadnego ale sa banowane

MichaU
MichaU
  27 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szlyszalem kiedys o blokadzie ip uzytkownika moze to by cos pomoglo

a co jesli on ma zmienne ip ?
MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  27 sierpnia 2011
MichaU
MichaU: a co jesli on ma zmienne ip ?

Co więcej. Co jeśli nie mam publicznego IP? i całe moje osiedle ma jedno IP? (IP ostatniego switcha tutaj)
hugus15
hugus15
  27 sierpnia 2011

no sorki macie racje to jest do zrobienia teoretycznie praktycznie raczej nie wykonalne;/

hugus15
hugus15
  27 sierpnia 2011

a jak jest z nowymi profilami??

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.