EjBejbe
EjBejbe
  6 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Może wreszcie się ktoś zajmie tym...
Pisałam już do moderatorów globalnych, pisałam do fotka.team i jakoś nadal problem nie jest rozwiązany^^
Otóż gdy wchodzę na Fotka.tv pokazuje mi się cały czas "szukam aktywnej kamery" i nic się nie dzieje. Już od dłuższego czasu tak jest. Jakoś wszystkim innym działa a mi nie.
Usuwałam pliki cookie, odświeżałam milion raz stronę, logowałam się od nowa kilka razy, sprawdzałam na 3 przeglądarkach i na ŻADNEJ nie działa.
Fotka.team odpisała na prośbę:
Witaj!

Prosimy o ustawienie raz jeszcze miniaturki na Fotka.tv ;)
Na początku nie dało się zmienić, bo kamerka nie działa to jak ustawić inna miniaturkę? Udało mi sie wejść raz na chyba 10 minut i zmieniłam ją, ale teraz nadal "szuka aktywnej kamery". To znów błąd od serwisu czy co?;/ Tyle na ten temat.

bebson123
bebson123
  6 sierpnia 2011

oni sami nie wiedzą skąd są te problemy więc raczej musisz czekac cierpliwie az się "samo naprawi"

MichaU
MichaU
  6 sierpnia 2011

a ja juz myslalem ze mam kompa zepsutego wuhahahaha

Meffis
Meffis
  6 sierpnia 2011

przegladare se usun i Adobe flasha... wylacz kompa...
odpal na nowo... i pobierz od nowa prezgladare ze strony i adobe flasha.. ;p i se zainstaluj :)
jak nie bedzie smigac.. znasz moj adres :) zawsze mozesz przyjsc i mnie zabic :kv3:

Pzdro majsterzy fotki ;]

marcinwkz
marcinwkz
  6 sierpnia 2011

EjBejbe nie wiem jaką przeglądarkę używasz ale miałem to samo na mozilli firefox, więc wywaliłem ją i zainstalowałem ponownie ze wszystkimi dodatkami i pomogło. z tym że jak wywalasz przeglądarkę nie zapomnij usunąć jej resztek z kompa bo mało prawdopodobne, że pomoże cokolwiek.

Adidasowa
Adidasowa
  7 sierpnia 2011

Powiem wam tyle, że na tym koncie działa normalnie. :woot: i co to ma być? :krzeslo:

bebson123
bebson123
  7 sierpnia 2011

to skandal ! :d

Meffis
Meffis
  7 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem wam tyle, że na tym koncie działa normalnie. i co to ma być?

fajny nick ^^

to sie nazywa " ZAWALONY KESZ" ktory ci powinien odswiezyc pracownik serwisu lub fotka.przyjaciel :) tzn. odswiezyc konto :) i tyle :))

ale moja sugestia byla jedyna jaka mogla by ci pomoc z tym :)

ps. przy zmianie loginu konto ci sie samo automatycznie odswiezylo... wiec wydalas te tam 200 srebrnych :D nie potrzebnie :P
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  7 sierpnia 2011

Odświeżenie konta, bo jak na innym Ci działa to tylko i wyłącznie wina konta ;-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.