nagichlopakkk
nagichlopakkk
  5 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Od niedawna zauwayzlem ze duzo ludzi ma miniatury w bikini i tak tez prezentuja sie na kamerce a nawet MOD byl i napisal ,, co nie widizeliscie dziewczyny w bikini?? ,, wiec chyba juz mozna tak prezentowac sie tak? cale szcescie ale chce sie upewnic

nagichlopakkk
nagichlopakkk
  6 sierpnia 2011

odpowie ktos/

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  6 sierpnia 2011

a co kobiety w staniku nie widzieliscie .. na plazy tez tak chodza ...poza tym lato jest ;)
Jezeli nic niestosownego nie robi to niech sobie siedzi

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

nagichlopakkk
nagichlopakkk
  6 sierpnia 2011

to dlaczego kolesie ktorzy siedza w boxerkach sa banowani za nic za siedenie tylko a kobiety nic? sa rwni i rowniejsi? Modzi sa przewrazliwieni!

binoleq
binoleq
  6 sierpnia 2011

widac ze robia cos nie tak skoro sa banowani pokazuja ptaka ze sie tak wyrażę ..
(najczesciej wystepujacy przypadek) ogolnie wiekszosc facetow jest banowanych za pokazywanie niestosownych rzeczy,namawianie innych aby sie rozebrali itd

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

nagichlopakkk
nagichlopakkk
  6 sierpnia 2011

niech mnie tylko ktos zbanuje za siedzenie w gatkach to dam screena :P

binoleq
binoleq
  6 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niech mnie tylko ktos zbanuje za siedzenie w gatkach to dam screena :P

jezeli kamera bedzie skierowana na krocze a ty bedziesz sie np drapal po nim to wylapiesz bana ;)

wisniowa91
wisniowa91
  6 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nagichlopakkk

Ty w 95% siedzisz tak że kam skierowana jest na krocze, nie widać twarzy, więc łapiesz bany.
Jeżeli widać twarz, i nie są wykonywane jakieś podejrzane gesty, to za co mamy banować? za to że jest lato i jest ciepło?
MichaU
MichaU
  6 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niech mnie tylko ktos zbanuje za siedzenie w gatkach to dam screena :P

siadz to ja sam dam ci bana :) czesto masz miniature na ktorej trzymasz sie za wacusia i opisy tupu 19 cm albo wygolony i takie tam inne glupoty wiec nie dziw sie ze modzi maja na ciebie oko.bikini to bikini a nie trzymanie sie za fujare ;]
0penYourMind
0penYourMind
  7 sierpnia 2011
Konto usunięte

Pamiętam jak kilkakrotnie usuwałem Ci miniaturki i upominałem za kamerkę skierowaną w stronę krocza, ale bana chyba nie załapałeś więc czas spróbować :nfw:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty w 95% siedzisz tak że kam skierowana jest na krocze, nie widać twarzy, więc łapiesz bany.

Widzisz nie tylko mnie się rzucasz w oczy, ale moderatorkom też :mrgreen:
wisniowa91
wisniowa91
  7 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętam jak kilkakrotnie usuwałem Ci miniaturki i upominałem za kamerkę skierowaną w stronę krocza,

jak już po raz enty usuwasz, upominasz, czyli jest nagminnie to samo, to banuj.. bo gość ma totalnie wywalone.. i zaraz i tak zmienia z powrotem na to co było.. wiec kurde

Konto usunięte
Konto usunięte: ale bana chyba nie załapałeś więc czas spróbować

złapał i to niejednego :smierc:
0penYourMind
0penYourMind
  7 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: złapał i to niejednego

Nie z mojej strony jeszcze
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 102
hejt
  7 sierpnia 2011

dołączam się do niestosownej miniaturki tego pana, ile razy też ją usuwałam. :ninja:

Inność drażni jednakowość.
nagichlopakkk
nagichlopakkk
  7 sierpnia 2011

ja siedze na kam skierowanej na krocze? no prosze Cie bo mnie zaraz wkur*** za takie oszukiwanie!! Nigdy nie mialem skierowanej na krocze na live tylko na miniaturze!!

wisniowa91
wisniowa91
  7 sierpnia 2011

chłopie.. nie raz Cię upominałam za miniaturę i kam skierowaną na krocze.
Z tego co widzę to nie tylko ja.

I nie wciskaj mi kitów na PW że "starszy stażem MOD Ci powiedział że taka miniatura może być"
Udowodnij mi to - screen wiadomości...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.