Ahahhahahah za pisanie na czacie trzeba placic to tylko w Polsce takie rzeczy hahah Pozdrawiam :D i oni mysla ze to przyciagnie ludzi ;D ale mzoe znajdzie sie kilka koniobicow co zaplaca bo nikt normalny tego nie uczyni...
[Kamerki] fotkatv platnosci strona 1 z 2
Dokładnie tj jakaś parodia żeby płacić za pisanie na czacie ludzie zastanówcie sie zniechencacie ludzi do korzystania z waszego portalu widać ze nie zależy wam na uzytkownikach tylko chcecie jak najwiecej pieniedzy zgarnac SZKODA MI WAS JESTESCIE ZAŁOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::
Fotka idzie ostro w komercję. Dla nich z punktu widzenia ekonomii nie ma większej różnicy czy znajdzie się mała ilość jeleni płacących dużą kasę czy duża ilość jeleni płacących małą kasę.
Jeśli mimo coraz to nowszych obciążeń finansowych będą ciągle płacić to właściciel Fotka to wykorzysta (i ma rację). Krzywa popytu i wszystko na ten temat. Albo trafią z tym punktem dobrze, albo niedługo będą obniżać ceny.
Ja widzę, że słusznie zrobiłem nie przedłużając gwiazdy.
Jeszcze troche to bedzie trzeba płacic za dodawanie fotek do pf heh dla was modów moze jest i lepiej ale postawcie sie w sytułacji zwykłych użytkowników lepiej by było jak by admini zaczeli lepiej wybierać moderatorów bo niektórzy sa beznadziejni a jak juz kaza sobie płacic za PISANIE NA CZACIE TO NIECH ZMIENIA REGULAMIN BO JA WYKUPIE SOBIE TA GWIAZDE A JAKIS MOD ZBANUJE MNIE NA MIESIAC ZA NP WYSŁANIE LINIKA BEZNADZIEJA
Niedługo będzie trzeba płacić powyżej 50 osób w pokoju ; p
Ludzie nie chcą płacić za czatowanie , więc FOTKA chcę ich do tego zmusić ( wpierw 200 , teraz 100 ... ciekawe co wymyślą za miesiąc ? 1 pln / min transmisji ) ; o
Ehh ... widzisz i nie grzmisz ?
jesli sugerujesz ze mamy jakies ulgi to jestes w bledzie. placimy tak samo za kazda opcje jak i userzy bez statusu moda
zalezy jaki to bedzie link ;] ale az takich banow za linki nie dajemy
MichaU
Ostatnio zbanowały mnie krzepek mod za to ze wyslalem linka na youtuba z muzyka tj troche nie normalne moim zdaniem banowac za taka bzdurę ja też mam opa na innym portalu i tez de fakto nie mozna linkow podsylac i tam opy nie banujemy ludzi za link na youtuba dziwne troche
brawo... dla pomysłodawców :) zamiast przyciagac klientów.. to odciągacie w ten sposób :)
ujme to tak w cudzym slowie... "Frajerów to szukajcie... ale nie w sieci" :) bo kto wykupi dostep do pisania na TV i obrazu na 1 dzien badz 30 ? :) chyba co 60scio tysieczny uzytkownik :)
Tak jak juz gdzieś pisałem to początek końca fotkatv...
10zł miesięcznie to bardzo dużo. Nawet jak ktoś zapłaci to liczba użytkowników i tak będzie się regularnie zmniejszać. Pierwsza grupa to Ci, którzy nie będą widzieć co się pisze, druga grupa to nadawcy, którzy powyżej 100 osób będą już mieli po transmisji!
Tym samym fotka straci i zwykłych użytkowników jak i osoby, które to wszystko nakręcają czyli nadających.
Druga sprawa to bany, ktoś zapłaci 10zł, a mod mu da za cos bana na miesiąc, parodia...
Trudno, było fajnie...
Już bardziej kretyńskiej zmiany ten portal nie widział , darmowych czatingów jest w sieci mnóstwo choćby taki zagraniczny tinychat, w kilka osób za friko... błazenada
zbanowałem cie za spamowanie linkiem w kółko ten link rozsyłałeś proste nie