PABLOTM90
PABLOTM90
  16 czerwca 2011 (pierwszy post)

Od kilku dni kiedy an Fotka.tv na czacie jest powyżej 200 osób, mam okienko pisania , ale po wpisaniu wiadomosci i wyslaniu jej, nie pojawia się. Posiadam gwiazdę. Czy ktoś z obsługi móglby łaskawie wyjaśnić co się skiełbasiło?

niedobryswiat
niedobryswiat
  16 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 200 osób

Też tak mam czasami , po wyjściu z danej transmisji , i po ponownym wejściu na nią wszystko powraca do normy
Zadziora
Zadziora
  16 czerwca 2011

Ja tak miałam wczoraj, może fotka tv nie ogarnia tak dużej ilości osób w jednym pokoju;>

QlimaxIQdance
QlimaxIQdance
  16 czerwca 2011

też tak mam od samego rana :zonk: Fotka.tv nie ogarnia dużej ilości wiary i zboków :ziew:

theqkash
theqkash
  16 czerwca 2011

Fotka.tv ogólnie nie ogarnia.

krzepek8899
krzepek8899
  17 czerwca 2011

ja mam to samo już od dwóch dni .

Avithor
Avithor
  17 czerwca 2011

Zalecam to zgłosić komuś o wysokiej randze.

Damjan
Damjan
  17 czerwca 2011

szef , Admin Meffis musi naprawić nam fotke.ti vi

zHx
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 116
zHx
  17 czerwca 2011

meffis nie jest juz adminem. To po primo ;)
po drugie wiedza juz programisci bedzie w najblizszym czasie naprawione

Mam ochotę na żelki

Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  17 czerwca 2011
zHx
zHx: najblizszym czasie

też tak mówie klientom jak mają awarie usług gdy nie wiem kiedy będzie coś naprawione xD (w pracy ofc)
QlimaxIQdance
QlimaxIQdance
  19 czerwca 2011

chyba nikt się z FT nie kwapi by to naprawić :zonk: tak samo jak z listą głosów pod zdjęciami się nie rozwija :ziew:

Avithor
Avithor
  20 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nikt się z FT nie kwapi by to naprawić tak samo jak z listą głosów pod zdjęciami się nie rozwija

Czytaj uważnie! zHx odpisał już, że programiści się tym zajmują i za niedługo wszystko będzie w porządku. :)
Defqon1IQdance
Defqon1IQdance
  20 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytaj uważnie! zHx odpisał już, że programiści się tym zajmują i za niedługo wszystko będzie w porządku. :)

3 dni temu :zonk: myślę że będziemy czekać do końca tyg :ziew:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.