a więc tak szybko gdy wchodzę na kogoś kanał pojawia mi się reklama nie wspominając już że mam wykupiony pakiet że nie mam mieć reklam można coś z tym zrobić ?
lista tematów
[Kamerki] Reklama!
Z tego co mi wiadomo to wyłączenie reklam działa tylko do portalu Fotka.tv co znaczy, że reklamy mogą występować mając pakiet umożliwiający wyłączenie reklam choć nie twierdzę, że główna administracja obu portali nie powinna tego zmienić.
Powinni tego zabronic :D
ps. w 3ciej sekundzie kiedy reklama idzie.... osoba ktora prowadzi transmisje widzi kto probuje wejsc do pokojuj.... - wiec jednym slowem mowiac hmm obraz widzimy dopiero po 10-13sek. Gdzie w owym czasie pewien delikwent moze oanizowac sie przed kamerka... co motywuje go do zamaskowania sie szybkiego w krotkim czasie...
i co wtedy? :D taki troll jest bezkarny :D
a czemu? Bo komercja :D
Konto usunięte: Avithor: wyłączenie reklam działa tylko do portalu Fotka.tv
właśnie na Fotka.tv nie działa.
Wyłączenie reklam obowiązuje tylko na portalu Fotka.pl
Właśnie tak jak napisałaś! Zauważyłem swój błąd dopiero po napisaniu posta...
Zedytować go niestety nie mogłem, bo nie mam jak i inni użytkownicy takiego prawa. :)
no jak ktos screena zrobi i podesle moderatorowi na biegu to taa... widza go inni...
ale moderator nie zbanuje ci osoby transmitujacej za to ze ktos tam z widowni napisze "Panie moderatorze.. a on pokazywal ptaszka do kamerki i sie macal" myslisz ze mod uwierzy ? :) tu sie licza fakty i dowody bierne ;) a nie slowa na wiatr puszczone :D
Meffis: ale moderator nie zbanuje ci osoby transmitujacej za to ze ktos tam z widowni napisze "Panie moderatorze.. a on pokazywal ptaszka do kamerki i sie macal" myslisz ze mod uwierzy ? :) tu sie licza fakty i dowody bierne ;) a nie slowa na wiatr puszczone :D
Acha o to chodzi :) teraz załapałem :) To prawda :)