aryman29
aryman29
  10 czerwca 2011 (pierwszy post)

Każdy z moderatorów, sam sobie uznaje regulamin, tak, jak uważa z korzyścią dla siebie. Sami nie przestrzegają regulaminów, banują za to, że pisze się o nich prawdę, i cenzurują wypowiedzi użytkowników. A co wy o tym sadyicie

Pure
Pure
  10 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy z moderatorów, sam sobie uznaje regulamin, tak, jak uważa z korzyścią dla siebie. Sami nie przestrzegają regulaminów, banują za to, że pisze się o nich prawdę, i cenzurują wypowiedzi użytkowników. A co wy o tym sadyicie

Każdy moderator powinien postępować zgodnie z regulaminem i go przestrzegać.
Jeżeli tak się nie dzieje, rób screeny, by potwierdzić ten fakt, i wyślij któremuś z fp.

Do tego zastanówmy się, w jaki sposób "opisujesz prawdę o moderatorze". Jeżeli zdania zawierają wulgaryzmy czy obrażają - ban został przyznany właściwie :-)
WrednaDiablica
WrednaDiablica
  11 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy z moderatorów, sam sobie uznaje regulamin, tak, jak uważa z korzyścią dla siebie. Sami nie przestrzegają regulaminów, banują za to, że pisze się o nich prawdę, i cenzurują wypowiedzi użytkowników. A co wy o tym sadyicie

Konto usunięte
Konto usunięte:

zawsze MOD jest zły..;) Ja już nie wiem..czy robicie to z zazdrOsci? czy dlaczego ze nie macie nic lepszego do roboty?;):evil:

POZDRAWIAM:ble:
Zadziora
Zadziora
  11 czerwca 2011

A o jakich moderatorów Ci chodzi? Zawsze możesz do mnie napisać jak masz jakieś wątpliwości:) Nikt nie ma własnego regulaminu, bo długo by moderatorem nie był.

Forum to nie miejsce na gorzkie żale :)

niedobryswiat
niedobryswiat
  11 czerwca 2011

Nie tylko na fotka tv ale i na chacie tak jest ale cóż zrobić

RafoX
RafoX
  11 czerwca 2011

to już z 5 temat o tym ...

Avithor
Avithor
  11 czerwca 2011

Najlepiej byłoby gdybyś zrobił zrzut ekranu podczas kolejnego takowego incydentu i wysłał osobie zarządzającej administracją w portalu Fotka.tv.

niedobryswiat
niedobryswiat
  11 czerwca 2011
RafoX
RafoX: to już z 5 temat o tym

A kolejne to kwestia paru tygodni lub dni
MichaU
MichaU
  11 czerwca 2011

kazdy ma prawo do wyrazania swoich pogladow i opinii o ile nie uwłaczają godności drugiej osoby. kazdy moderator to tez user. a ta "prawda" o ktorej pisal autor tematu najczesciej wyglada w sposob taki: "moderator ty chu....", "ty pedale" itd itp.

Letal
Letal
  11 czerwca 2011

jest jedna zasada zawsze jest wina moderatora . user jest nie winny. tyle w tym temacie :)

Letal
Letal
  11 czerwca 2011

takie mniemanie mają osoby no cóż... wielokrotnie już zostało to udowodnione... jak to krzywdzeni są niby zwykli użytkownicy przez moderatorów ... prawda wyszła na jaw... a osoby te dalej twierdziły że to moderator jest winny :)

0penYourMind
0penYourMind
  11 czerwca 2011
Moderator chyba zawsze jest winny wszystkiemu i nie dogodzi nikomu. Ja tam zawsze robię screena przy banowaniu i po kłopocie, niech tylko ktoś zgłosi, że zbanowałem za nic :)
RafoX
RafoX
  12 czerwca 2011

@0penYourMind:
Wczoraj nas lubili :D :)

MichaU
MichaU
  12 czerwca 2011

mnie to wrecz kochaja :D

krzepek8899
krzepek8899
  12 czerwca 2011

bo my zawsze najgorsi bo nie mogą przez nas cycków oglądać :smutny:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.