Każdy z moderatorów, sam sobie uznaje regulamin, tak, jak uważa z korzyścią dla siebie. Sami nie przestrzegają regulaminów, banują za to, że pisze się o nich prawdę, i cenzurują wypowiedzi użytkowników. A co wy o tym sadyicie
[Kamerki] zasady na fotka.tv strona 1 z 2
Każdy moderator powinien postępować zgodnie z regulaminem i go przestrzegać.
Jeżeli tak się nie dzieje, rób screeny, by potwierdzić ten fakt, i wyślij któremuś z fp.
Do tego zastanówmy się, w jaki sposób "opisujesz prawdę o moderatorze". Jeżeli zdania zawierają wulgaryzmy czy obrażają - ban został przyznany właściwie :-)
zawsze MOD jest zły..;) Ja już nie wiem..czy robicie to z zazdrOsci? czy dlaczego ze nie macie nic lepszego do roboty?;)
POZDRAWIAM
A o jakich moderatorów Ci chodzi? Zawsze możesz do mnie napisać jak masz jakieś wątpliwości:) Nikt nie ma własnego regulaminu, bo długo by moderatorem nie był.
Forum to nie miejsce na gorzkie żale :)
Najlepiej byłoby gdybyś zrobił zrzut ekranu podczas kolejnego takowego incydentu i wysłał osobie zarządzającej administracją w portalu Fotka.tv.
kazdy ma prawo do wyrazania swoich pogladow i opinii o ile nie uwłaczają godności drugiej osoby. kazdy moderator to tez user. a ta "prawda" o ktorej pisal autor tematu najczesciej wyglada w sposob taki: "moderator ty chu....", "ty pedale" itd itp.
takie mniemanie mają osoby no cóż... wielokrotnie już zostało to udowodnione... jak to krzywdzeni są niby zwykli użytkownicy przez moderatorów ... prawda wyszła na jaw... a osoby te dalej twierdziły że to moderator jest winny :)