ZiomKUKi
ZiomKUKi
  6 marca 2011 (pierwszy post)

Moim zdaniem, poszukajcie w miarę odpowiedzialnej osoby która ma czas i która sobie pobiega po filmikach i je posprawdza, a te co nie mają 15 lat to zablokować automatycznie bo zmiana wieku na fotce jest możliwa i każdy może sobie założyć TV. dziś np. dwie 12 latki sobie biegały w bieliźnie ;/

Kropka
Kropka
  7 marca 2011

Ja jedyne co robie to siedze przez Fotka.tv koło 7h i zglaszam wiadomosci. ;]
Rany Boskie...a Ty życia swojego nie masz, że tyle godzin spędzasz przed fotka.tv? :zonk:

ZiomKUKi
ZiomKUKi
  7 marca 2011

Zgłaszamy ale co z tego, zanim ktoś zareaguje na zgłoszenie jest już po wszystkim :))

Gh0st
Gh0st
  7 marca 2011

Wcale nie bo każdy mógł zostać moderatorem kto się do tego nadawał i kto przeszedł 2 etapy.

ja przeszedłem jeden z tym testem. Poza mi tak okropnie jak niektórym nie zależy na FP czy MOD. Tylko chce, żeby był spokój bez erotycznych transmisji przekleństw itp... Ja regulamin przestrzegam i chce żeby inni go przestrzegali ;/

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  8 marca 2011

na zgłoszenie jest już po wszystkim :))
le takie zgloszenie zostaje do poki sie je nie usunie ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

ZiomKUKi
ZiomKUKi
  8 marca 2011

Co z tego że ja to zgłoszę, a kiedy to jest rozpatrzone, i jakie konsekwencje ponosi taka osoba??

binoleq2
binoleq2
  8 marca 2011

iedy to jest rozpatrzone, i jakie konsekwencje ponosi taka osoba??
kiedy moderator wejdzie do panelu i zobaczy zgloszenie ... jakie konsekwencje .. ban badz blokada konta ;)

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  10 marca 2011

No wiesz, moderatorzy siedzą jak mają czas. Nikt nie może 24 na h ;)

DjLukasz
DjLukasz
  10 marca 2011

No wiesz, moderatorzy siedzą jak mają czas. Nikt nie może 24 na h ;)
sa tacy co siedzą po 12 h na portalu

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  11 marca 2011

sa tacy co siedzą po 12 h na portalu
No tak, ale nie zawsze :) Poza tym tacy zazwyczaj wiszą.

MichaU
MichaU
  20 marca 2011

jestem za widziałem i udało mi się zablokować dwie kobiety niepełnoletnie które pokazywały piersi
przeciez ty moda nie masz wiec jak mogles zablokowac hahaha

sledzik199918
sledzik199918
  21 marca 2011

siemka moze to przeczyta jakis mod i poinformuje mnie o wyborach na moda albo da jkies namiary na modow chodz mi o nicki glownie modow z fotki tv

24 marca 2011

Witajcie! Zgłosiłam już parę osób tzn panów do zbanowania ponieważ w środku dnia pokazują swoje penisy. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt że oglądają to osoby niepełnoletnie jak również osoby niepełnoletnie rozbierają się przed kamerkami. Dlatego szanowni admini w związku z tym, że w pracy mam możliwość częstego buszowania w sieci oraz przesiadywania na fotce.tv proponowałabym jak macie mało osób do banowania abyście dali mi możliwość bycia moderatorką.

Gh0st
Gh0st
  25 marca 2011

gosiama w ten sposob nie zdobedzies moderaotra. nie wiem czy to prawda ale jak zapytasz o moda albo cos to nie dostaniesz wgl. Ja też zgłaszam codziennie z Fotka.tv i nie walcze o moderatora ale wolalbym zeby nie bylo zbokow klnacych i obrazajacych

Terrierka
Terrierka
  28 marca 2011

Skoro były jakieś testy na mod to na pewno już nie będzie :/

losadamos77
losadamos77
  3 kwietnia 2011

Ja natomiast widuje pseudoartystów! którzy eksponują swoje niezawielkie klejnoty! Już drugi raz z kolei trafiło to tak... przypadkiem zauważyła to moja córka, droga ekipo z tym akurat coś trzeba zrobić. Pozdrawiam Adam.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.