Moim zdaniem, poszukajcie w miarę odpowiedzialnej osoby która ma czas i która sobie pobiega po filmikach i je posprawdza, a te co nie mają 15 lat to zablokować automatycznie bo zmiana wieku na fotce jest możliwa i każdy może sobie założyć TV. dziś np. dwie 12 latki sobie biegały w bieliźnie ;/
[Kamerki] Opieka nad Fotka.tv strona 2 z 3
Ja jedyne co robie to siedze przez Fotka.tv koło 7h i zglaszam wiadomosci. ;]
Rany Boskie...a Ty życia swojego nie masz, że tyle godzin spędzasz przed fotka.tv?
Wcale nie bo każdy mógł zostać moderatorem kto się do tego nadawał i kto przeszedł 2 etapy.
ja przeszedłem jeden z tym testem. Poza mi tak okropnie jak niektórym nie zależy na FP czy MOD. Tylko chce, żeby był spokój bez erotycznych transmisji przekleństw itp... Ja regulamin przestrzegam i chce żeby inni go przestrzegali ;/
na zgłoszenie jest już po wszystkim :))
le takie zgloszenie zostaje do poki sie je nie usunie ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
iedy to jest rozpatrzone, i jakie konsekwencje ponosi taka osoba??
kiedy moderator wejdzie do panelu i zobaczy zgloszenie ... jakie konsekwencje .. ban badz blokada konta ;)
No wiesz, moderatorzy siedzą jak mają czas. Nikt nie może 24 na h ;)
sa tacy co siedzą po 12 h na portalu
jestem za widziałem i udało mi się zablokować dwie kobiety niepełnoletnie które pokazywały piersi
przeciez ty moda nie masz wiec jak mogles zablokowac hahaha
siemka moze to przeczyta jakis mod i poinformuje mnie o wyborach na moda albo da jkies namiary na modow chodz mi o nicki glownie modow z fotki tv
Witajcie! Zgłosiłam już parę osób tzn panów do zbanowania ponieważ w środku dnia pokazują swoje penisy. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt że oglądają to osoby niepełnoletnie jak również osoby niepełnoletnie rozbierają się przed kamerkami. Dlatego szanowni admini w związku z tym, że w pracy mam możliwość częstego buszowania w sieci oraz przesiadywania na fotce.tv proponowałabym jak macie mało osób do banowania abyście dali mi możliwość bycia moderatorką.
gosiama w ten sposob nie zdobedzies moderaotra. nie wiem czy to prawda ale jak zapytasz o moda albo cos to nie dostaniesz wgl. Ja też zgłaszam codziennie z Fotka.tv i nie walcze o moderatora ale wolalbym zeby nie bylo zbokow klnacych i obrazajacych