czasami bywam na Fotka.tv i nadaje transmisje, i strasznie denerwują mnie osoby bez zdjęć które wchodzą i że tak powiem robią jeden wielki syf na kanale. nie mają zdjęć i wyzywają innych, przez co wiele osób się zniechęca.
moja propozycja jest następująca, czy moglibyście wprowadzić opcje, żeby osoby bez zdjęć nie wchodziły taka jakby blokada?
i poprzedzę Wasze odpowiedzi że można dać hasło do swojego pokoju, ale jest to trochę nie wygodne, co chwile odświeżać stronę i czytać prywatne wiadomości i podawać im hasło.
czy ktoś popiera? ;>
lista tematów
[Kamerki] propozycja.
Konto usunięte: nadaje transmisje, i strasznie denerwują mnie osoby bez zdjęć które wchodzą i że tak powiem robią jeden wielki syf na kanale. nie mają zdjęć i wyzywają innych, przez co wiele osób się zniechęca.
skoro to ty nadajesz transmisje mozesz takie osoby wyzucic jak Ci sie nie podoba ewentualnie zablokowac ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
nie kazda osoba bez zdjec robi 'syf'
opcja bylaby ciekawa pod warunkiem, ze uzytkownik zakladajac kanal moglby zdecydowac cyz chce by uzytkownicy bez zdjec mogli uczestniczyc w ayducji cyz tez nie.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)