Otóz nasi wspaniałomyslni programisci postanowili walnac reklame nawet na fotce tv, najlepsze ze w tej całej 'Reklamie' jest puste pole
Zapytuję - czy jest to reklama bieli po wypraniu w Vizirze?
A druga sprawa - kiedy zostanie zaktualizowana lista moderatorów? Ta z 1.04 jest juz nieaktualna.
lista tematów
[Kamerki] Reklama & "moderatorzy"
zapewne 1 dnia miesiaca
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Jak dla mnie, jest aktualna.
Moderatorzy czata otrzymali uprawnienia na Fotka.tv ( ), ale czy będą oni dodani na listę, nie mam pojęcia.
jamajka: Jak dla mnie, jest aktualna.
Moderatorzy czata otrzymali uprawnienia na Fotka.tv ( ), ale czy będą oni dodani na listę, nie mam pojęcia.
jesli zonkiem jest dla Ciebie cała sytuacja, to tez moge zorzucic swojego zonka. Natomiast jesli sie juz podejmuje ujawnienia nicków moderatorów fotka tv, powinno sie to w miare szybko uaktualniac.
Otóż to.
Przecież czat i Fotka.tv to dwie całkiem inne rzeczy, ale jak kto woli..
Konto usunięte: Natomiast jesli sie juz podejmuje ujawnienia nicków moderatorów fotka tv, powinno sie to w miare szybko uaktualniac.
A Ci zacni nowi moderatorzy są też na tej liście:
http://www.fotka.pl/forum/czat/400952,Lista_moderatorow - bez regionalnych. :)
Z pewnych względów nie podoba mi się ta decyzja i nie mam zamiaru tego ukrywać.
Szkoda tylko, że nikt wcześniej nie przedyskutował tej decyzji,
tylko postawił wszystkich przed faktem dokonanym. Ale to nie temat na forum publiczne.
Nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać.
Czy moderatorzy czata zostaną wciągnięci na listę moderatorów,
czy zostanie dodana informacja, że moderatorzy czatu też mogą moderować tv..
Konto usunięte: Otóz nasi wspaniałomyslni programisci postanowili walnac reklame nawet na fotce tv, najlepsze ze w tej całej 'Reklamie' jest puste pole
ahahahahaa, czepiasz się.
Konto usunięte: druga sprawa - kiedy zostanie zaktualizowana lista moderatorów? Ta z 1.04 jest juz nieaktualna.
I tak ciągle są zmiany w moderatorach, wiele osób straciło, wielu nowych otrzymało.
no i moderatorzy na czacie = moderatorzy na fotce.tv.
(tak jak ban na czacie-banem na tv)
Nie wiem, ja tam widzę z tych wybranych 5 dobrych, na tych z czata rzadko się natykam.
Poza tym i tak mało który odświeża listę, przynajmniej na początku wszyscy siedzieli u znajomych moderatorów na pokoju,
a syf się sam nie sprzątał i tylko leciały linki od userów do admina, by blokował, albo do fp.
Teraz mniej siedzę, bo pracy więcej, więc nie mogę tyle siedzieć i nie wiem wszystkiego, ale tak było .