dominoMMz
dominoMMz
  7 kwietnia 2011 (pierwszy post)

witam mam taki problem że zalogowałem że odpalam to cale Fotka.tv zezwalam na obraz no i widze się normalnie w kamerce... ale Ci którzy wchodzą na mój profil nie mają nic.. nie maja obrazu z mojej kamerki. proszę o szybką odpowiedź ;)

RafoX
RafoX
  7 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: witam mam taki problem że zalogowałem że odpalam to cale Fotka.tv zezwalam na obraz no i widze się normalnie w kamerce... ale Ci którzy wchodzą na mój profil nie mają nic.. nie maja obrazu z mojej kamerki. proszę o szybką odpowiedź ;)

pierwsze pytanko jak zawsze zadaje zaktualizowałeś flasha do najnowszej wersji?
dominoMMz
dominoMMz
  7 kwietnia 2011

mam nowa 7 i wszystko się samo aktualizuje na bieżąco ale znajdę teraz coś może to pomoże

dominoMMz
dominoMMz
  7 kwietnia 2011

pobrałem zainstalowałem kompa od nowa odpalilem. ale nie działa.. widze siebie inni mnie nie..

RafoX
RafoX
  8 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pobrałem zainstalowałem kompa od nowa odpalilem. ale nie działa.. widze siebie inni mnie nie..

na każdej przeglądarce tak masz?
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  8 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: witam mam taki problem że zalogowałem że odpalam to cale Fotka.tv zezwalam na obraz no i widze się normalnie w kamerce... ale Ci którzy wchodzą na mój profil nie mają nic.. nie maja obrazu z mojej kamerki. proszę o szybką odpowiedź ;)

a podgląd kamerki masz wyłączony?
dominoMMz
dominoMMz
  8 kwietnia 2011

w każdej tak mam.. nie wiem co to podgląd ;) ja siebie normalnie widzę ;) inni nie..

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 45
tomas
  9 kwietnia 2011

Coś Ci blokuje....instalowałeś jakiegoś Firewalla? jaki net?

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  10 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem co to podgląd ;)

Na komputerze jak patrzysz jak wyglądasz w podglądzie kamery.
Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  10 kwietnia 2011
Motylkowa
Motylkowa: Na komputerze jak patrzysz jak wyglądasz w podglądzie kamery.

Co ? :woot:
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
dominoMMz
dominoMMz
  10 kwietnia 2011

net ? mam bezprzewodowy 8mb. używam mozilli . kamerka w laptopie jak by to coś. skype odpala się i kamerka działa tak że nie wiem . czarna magia :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.