theqkash
theqkash
  21 marca 2011 (pierwszy post)

Jak długo będzie można oglądać takie rzeczy na fotka.tv? Jest to dozwolone?

Pomijam wiek, bo to w ogóle bez komentarza.

xXBlondDreamsXx
xXBlondDreamsXx
  22 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

to w takim razie ilu was jest na dany pokój ?
Letal
Letal
  22 marca 2011

przykry żart. I tylko tyle moim zdaniem.

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W tej chwili przynajmniej kilka dziewcząt oferuje "coś za określoną liczbę widzów". To wszystko na czele z podejściem teamu jest takie śmieszne.

Podejście teamu widac po obsadzie moderatorów forum, wyboru nowych FP, modów czata itp... Nie tylko nad fotką.tv nie umieją zapanować. Ale ragniemu udało się jedno - o jego portalu dużo sie mówi i wzrosła liczba nowych userów, a o to u chyba chodziło z tą całą fotką.tv. Mówią dobrze czy źle, ale mówią, i kasy może z nowych gwiazd coś sie trzepnie.
a qrestwo było jest i będzie i było to wiadome od samego początku ze znajdzie sie gromada lampucer które to i owo pokażą, tak jest wszedzie wiec logicznym, było ze tak bedzie tez i tutaj. Teoretycznie modów wybrali duzo, ale na własne oczy widziałem jak laske nakłaniali do manewrowania kamerką w to i tamto miejsce pod groźba bana :lol: wiec mysle ze przetasowania beda konieczne, poza tym wiekszosc moderatorów nie odbiega poziomem od poziomu tych co wywalaja cycki na widok publiczny, z przykrością musze to stwierdzić.
Pitero187
Pitero187
  22 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to w takim razie ilu was jest na dany pokój ?

Jest nas wystarczająco ale my też mamy obowiązki i nie zawsze uda nam się w pore zainterweniowac
theqkash
theqkash
  23 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest nas wystarczająco

Konto usunięte
Konto usunięte: do manewrowania kamerką w to i tamto miejsce pod groźba bana

Tyle w temacie.
kermen2
kermen2
  23 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak długo będzie można oglądać takie rzeczy na fotka.tv? Jest to dozwolone?

pewnie do chwili az ktoś nada ban bo co innego poradzisz nic:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pomijam wiek, bo to w ogóle bez komentarza.

ano bez :zonk:
gdzie matka ,ojciec ?a no zapomniałam gonią za pieniądzem masakra
kermen2
kermen2
  23 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiadome od samego początku ze znajdzie sie gromada lampucer które to i owo pokażą,

stwierdzam ze więcej banuje penisow nic cycek wiec to panowie sie chętniej rozbierają
theqkash
theqkash
  23 marca 2011

Akcja z dziś:

Siedziałem sobie 10 minut i robiłem screeny co jakiś czas. Wysyłałem również zgłoszenia.
Przynajmniej jedna moderatorka siedziała przez ten czas i nadawała obraz na kamerce. Treść zgłoszenia wyraźnie widać, sześć razy wysyłałem dodając i odejmując spację od treści (nie wiem w sumie czy wielokrotność zgłoszeń ma jakieś znaczenie), w każdym razie nic nie zostało zrobione, a w/w dziewczyny dalej nadają mimo treści komentarzy jak i ich wieku, który jest oznaczony bardzo wyraźnie.

theqkash
theqkash
  23 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej jedna moderatorka siedziała przez ten czas i nadawała obraz na kamerce.

Pomyłka, tego tam nie było.
theqkash
theqkash
  23 marca 2011

Osoba została zbanowana po dotarciu bezpośrednio do nadającego obraz moderatora. Jest to jakieś rozwiązanie, ale wobec tego sens istnienia przycisku do zgłaszania naruszeń jest żaden.

piotrek1928
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
piotrek1928
  23 marca 2011

Tak długo jak rodzice nie będą kontrolować swoich dzieci, na fotce będzie się działo bezprawie bo regulamin mają wszyscy w D. liczy się tylko lans, kasa, sex i cała reszta podobnych określeń. Połowa ludzi odpowiedzalnych za fotkę powinna się zmienić bo z tego co widać to większość nie dość że nie wykonuje swoich obowiązków to jeszcze nadużywa swoich możliwości, a tłumaczenie o życiu prywatnym modów jest na odczepnego, skoro ma życie prywatne, szkołę, pracę a modowaniu poświęca 2-4 godziny dziennie to poco ma funkcję moda ? Trzeba być odpowiedzalnym za swoje stanowisko.

Nie dam zarobić fotce na sobie, nie wykupię gwiazdy - zbędna.
Dodatkowe funkcje forum!

theqkash
theqkash
  23 marca 2011
piotrek1928
piotrek1928: regulamin mają wszyscy w D.

Rzecz w tym, że na Fotka.tv praktycznie nie ma regulaminu, a wszelkie bany są za złamanie regulaminu. Wniosek - bany na podstawie regulaminu, którego nie ma.

piotrek1928
piotrek1928: Trzeba być odpowiedzalnym za swoje stanowisko.

Moim zdaniem, gdyby moderatorzy byli nie po to, by się lansować (bo choć znajdą się tacy, którzy stwierdzą, że nie mam racji, tak mam w pełni racjonalne podstawy, by twierdzić, że jest wiele takich osób), tylko mieliby opłacane stanowisko problem by nie istniał. Znam dwie osoby, które w innych portalach piastują tą funkcję i wymieniony w temacie problem tam nie istnieje. Dostają tam po te 2000zł/mc i mają nienormowany czas pracy, idzie po wypłacie w razie braku reakcji itd. Wszystko idzie zrobić z głową, jak się nie ma przed sobą jedynie wizji szybkiego zarobku.
Sensi
Sensi
  24 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak długo będzie można oglądać takie rzeczy na fotka.tv? Jest to dozwolone?
Jeszcze długo, póki nie zwiększymy ilości modów na fotce.tv. Teoretycznie nie jest to dozwolone, bo tego typu treści przekazywane za pomocą kamerki internetowej łamią regulamin fotki.pl, a jak wiadomo Fotka.tv podlega pod fotkę.pl. W praktyce jest za wolna reakcja modów, nawet jeżeli pisze się do nich i wysyła linki. Czasami jest sytuacja, gdzie siedzi pięciu moderatorów i kilku FP, a mężczyzna dalej się masturbuje i nic sobie z tego moderacja nie robi.
Bo nie tylko dziewczyny proponują striptiz za określoną liczbę widzów, mężczyźni także. :tak:
theqkash
theqkash
  24 marca 2011
Sensi
Sensi: łamią regulamin fotki.pl, a jak wiadomo Fotka.tv podlega pod fotkę.pl

Gdzie, który punkt? :)
Sensi
Sensi
  24 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie, który punkt? :)
Ja tak słyszałam.
Bo przecież ta sama osoba rządzi fotką.tv, jak i fotką.pl ;-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.