Jak długo będzie można oglądać takie rzeczy na fotka.tv? Jest to dozwolone?
Pomijam wiek, bo to w ogóle bez komentarza.
[Kamerki] Jak długo/czy dozwolone? strona 2 z 3
Podejście teamu widac po obsadzie moderatorów forum, wyboru nowych FP, modów czata itp... Nie tylko nad fotką.tv nie umieją zapanować. Ale ragniemu udało się jedno - o jego portalu dużo sie mówi i wzrosła liczba nowych userów, a o to u chyba chodziło z tą całą fotką.tv. Mówią dobrze czy źle, ale mówią, i kasy może z nowych gwiazd coś sie trzepnie.
a qrestwo było jest i będzie i było to wiadome od samego początku ze znajdzie sie gromada lampucer które to i owo pokażą, tak jest wszedzie wiec logicznym, było ze tak bedzie tez i tutaj. Teoretycznie modów wybrali duzo, ale na własne oczy widziałem jak laske nakłaniali do manewrowania kamerką w to i tamto miejsce pod groźba bana wiec mysle ze przetasowania beda konieczne, poza tym wiekszosc moderatorów nie odbiega poziomem od poziomu tych co wywalaja cycki na widok publiczny, z przykrością musze to stwierdzić.
Akcja z dziś:
Siedziałem sobie 10 minut i robiłem screeny co jakiś czas. Wysyłałem również zgłoszenia.
Przynajmniej jedna moderatorka siedziała przez ten czas i nadawała obraz na kamerce. Treść zgłoszenia wyraźnie widać, sześć razy wysyłałem dodając i odejmując spację od treści (nie wiem w sumie czy wielokrotność zgłoszeń ma jakieś znaczenie), w każdym razie nic nie zostało zrobione, a w/w dziewczyny dalej nadają mimo treści komentarzy jak i ich wieku, który jest oznaczony bardzo wyraźnie.
Osoba została zbanowana po dotarciu bezpośrednio do nadającego obraz moderatora. Jest to jakieś rozwiązanie, ale wobec tego sens istnienia przycisku do zgłaszania naruszeń jest żaden.
Tak długo jak rodzice nie będą kontrolować swoich dzieci, na fotce będzie się działo bezprawie bo regulamin mają wszyscy w D. liczy się tylko lans, kasa, sex i cała reszta podobnych określeń. Połowa ludzi odpowiedzalnych za fotkę powinna się zmienić bo z tego co widać to większość nie dość że nie wykonuje swoich obowiązków to jeszcze nadużywa swoich możliwości, a tłumaczenie o życiu prywatnym modów jest na odczepnego, skoro ma życie prywatne, szkołę, pracę a modowaniu poświęca 2-4 godziny dziennie to poco ma funkcję moda ? Trzeba być odpowiedzalnym za swoje stanowisko.
Nie dam zarobić fotce na sobie, nie wykupię gwiazdy - zbędna.
Dodatkowe funkcje forum!
Rzecz w tym, że na Fotka.tv praktycznie nie ma regulaminu, a wszelkie bany są za złamanie regulaminu. Wniosek - bany na podstawie regulaminu, którego nie ma.
Moim zdaniem, gdyby moderatorzy byli nie po to, by się lansować (bo choć znajdą się tacy, którzy stwierdzą, że nie mam racji, tak mam w pełni racjonalne podstawy, by twierdzić, że jest wiele takich osób), tylko mieliby opłacane stanowisko problem by nie istniał. Znam dwie osoby, które w innych portalach piastują tą funkcję i wymieniony w temacie problem tam nie istnieje. Dostają tam po te 2000zł/mc i mają nienormowany czas pracy, idzie po wypłacie w razie braku reakcji itd. Wszystko idzie zrobić z głową, jak się nie ma przed sobą jedynie wizji szybkiego zarobku.
Bo nie tylko dziewczyny proponują striptiz za określoną liczbę widzów, mężczyźni także.