FejkiemJestem
FejkiemJestem
  21 marca 2011 (pierwszy post)

jak chcę wejść na jakis pokój w którym jest 700+ osób to pokazuje mi "pokój jest już pełen. wejdź do innego" a czemu do cholery do innego skoro chce wejść do tego? :woot: mam roczna gwiazdę i mi sie należy :ziober2:

benek1403
benek1403
  21 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam roczna gwiazdę i mi sie należy

To się tak tylko wydaje. Tu chyba nikomu nic się nie należy.
niedobryswiat
niedobryswiat
  21 marca 2011
Konto usunięte

nikt cię nie prosił żebyś ją miał , masz ją dla własnej radości a kwotę pieniężną którą musiałeś umieścić wspomoże ten zacny portal zwany fotka .pl
MichaU
MichaU
  21 marca 2011

Amen :ninja:

Letal
Letal
  22 marca 2011
Konto usunięte

co Ci się należy ? chyba jesteś śmieszny.
spook
spook
  22 marca 2011

Nie powinno byc limitow na pokojach. :ban: dla FT.

Skoro chce kogos ogladac to dlaczego mam sie wbijac w kolejke jak i tak zadnemu nie da ? :crylol:

bartoraf
bartoraf
  22 marca 2011
spook
spook: Nie powinno byc limitow na pokojach. dla FT.

są limity bo sie serwery przeciązały... wczesniej bylo 999 osob max ma pokoju teraz jest mniej

spook
spook: Skoro chce kogos ogladac to dlaczego mam sie wbijac w kolejke jak i tak zadnemu nie da ?

musisz poprosu czekac jak pokoj troszke sie wolni tak jak napisałem limit osob na pokoju sie zmienszył
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To się tak tylko wydaje. Tu chyba nikomu nic się nie należy.
Konto usunięte
Konto usunięte: nikt cię nie prosił żebyś ją miał , masz ją dla własnej radości a kwotę pieniężną którą musiałeś umieścić wspomoże ten zacny portal zwany fotka .pl
Konto usunięte
Konto usunięte: co Ci się należy ? chyba jesteś śmieszny.

to wy jesteście śmieszni bo bierzecie wyraźną ironie na poważnie :crylol: widać że ludzie z czata

Konto usunięte
Konto usunięte: są limity bo sie serwery przeciązały

to niech popracuja nad swoimi smiesznymi serwerkami zanim wypuszcza na rynek cos co zwą fotka.tv
Shaitan
Shaitan
  22 marca 2011
Konto usunięte

Buahahahaha :rotfl: Drugi Młody142 :zonk: Kup sobie gwiazdkę do 2516624524 roku jak on to jeszcze moderatorem zostaniesz :rotfl:
Shaitan
Shaitan
  22 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to niech popracuja nad swoimi smiesznymi serwerkami zanim wypuszcza na rynek cos co zwą fotka.tv

Oni wolą przepijać kasę naiwniaków, którzy za cokolwiek tu płacą, w dupie mają czy coś działa dobrze czy źle ;)
Damjan
Damjan
  22 marca 2011

Nikt sie pewnie nie spodziewal ze na poczatku kariery fotki.tv bedzie aż 700 osob na jednym pokoju

Pitero187
Pitero187
  22 marca 2011

Na waszym miejscu bym się cieszył że jest w ogołe takie coś jak Fotka.tv a to że są limity to normalne, muszą być ponieważ serwery siadały, obraz się zacinał itp. teraz jak są limity to bynajmniej sprawniej to wszystko chodzi. Kto wie może w przyszłości inne serwery będą ;)

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  23 marca 2011
Shaitan
Shaitan: Buahahahaha Drugi Młody142 Kup sobie gwiazdkę do 2516624524 roku jak on to jeszcze moderatorem zostaniesz

przeciez ten tekst to była ironia, matko boska jacy wy nieogarnięci :facepalm:
a na temat młodego i jego wiecznych zali nt fotki sie nie wypowiadam.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kto wie może w przyszłości inne serwery będą ;)

czekam na nowe serwery od 2006 roku i sie doczekac nie moge :rotfl: swoja droga kiedys to dopiero sie zacinało :ziober2:
Krzych
Krzych
  24 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a na temat młodego i jego wiecznych zali nt fotki sie nie wypowiadam.

Cicho ,wqylizał moda na tv także uważaj :ninja:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  25 marca 2011

ograniczyli do 350?

znowu te śmieszne serwerki z koziej wólki nie dają rady ?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.