jak chcę wejść na jakis pokój w którym jest 700+ osób to pokazuje mi "pokój jest już pełen. wejdź do innego" a czemu do cholery do innego skoro chce wejść do tego? mam roczna gwiazdę i mi sie należy
lista tematów
[Kamerki] Kolejne beznadziejne ograniczenie strona 1 z 2
Nie powinno byc limitow na pokojach. dla FT.
Skoro chce kogos ogladac to dlaczego mam sie wbijac w kolejke jak i tak zadnemu nie da ?
są limity bo sie serwery przeciązały... wczesniej bylo 999 osob max ma pokoju teraz jest mniej
musisz poprosu czekac jak pokoj troszke sie wolni tak jak napisałem limit osob na pokoju sie zmienszył
Konto usunięte: nikt cię nie prosił żebyś ją miał , masz ją dla własnej radości a kwotę pieniężną którą musiałeś umieścić wspomoże ten zacny portal zwany fotka .pl
to wy jesteście śmieszni bo bierzecie wyraźną ironie na poważnie widać że ludzie z czata
to niech popracuja nad swoimi smiesznymi serwerkami zanim wypuszcza na rynek cos co zwą fotka.tv
Na waszym miejscu bym się cieszył że jest w ogołe takie coś jak Fotka.tv a to że są limity to normalne, muszą być ponieważ serwery siadały, obraz się zacinał itp. teraz jak są limity to bynajmniej sprawniej to wszystko chodzi. Kto wie może w przyszłości inne serwery będą ;)
Shaitan: Buahahahaha Drugi Młody142 Kup sobie gwiazdkę do 2516624524 roku jak on to jeszcze moderatorem zostaniesz
przeciez ten tekst to była ironia, matko boska jacy wy nieogarnięci :facepalm:
a na temat młodego i jego wiecznych zali nt fotki sie nie wypowiadam.
czekam na nowe serwery od 2006 roku i sie doczekac nie moge swoja droga kiedys to dopiero sie zacinało