GrubyJoe
GrubyJoe
  15 marca 2011 (pierwszy post)

Witam :) Jak zapewne zauważyliście, użytkownicy Fotka.tv coraz częsciej ubarwiają swoje kanały poprzez zastosowanie efektów pochodzących np z programu manycam :) Ja również sciągnąłem ten program lecz pojawił się problem. Jak wybrac by własnie obraz z tego programu był pokazywany na kanale a nie z kamerki? (gdy włączam program to na kanale mam czane tło :()

Fafusia
Fafusia
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: GrubyJoe

włączasz kamerkę na kanale.. włączasz Manycam i na kanale masz do wyboru... albo przetwarzanie obrazu z kamerki albo przez manycam.. wybierasz to co chcesz i jedziesz z koksem. proste.
PrzyjdzNaChwilke
PrzyjdzNaChwilke
  15 marca 2011

w programie wybierasz co chcesz ale nie wlaczasz podgladu. gdy masz wlaczony podglad w manycam to na fotce nie bedzie obrazu

theqkash
theqkash
  15 marca 2011

Musisz wybrać kamerkę z menu dostępnego pod prawym klawiszem -> ustawienia, po wejściu np. na dowolny film na youtube.

MichaU
MichaU
  16 marca 2011

ja mam np taki problem jak wlaczam kamerke to domyslnie ustawia mi na many cam ale obraz mam normalny.... wiec daje prawym - ustawienia zmieniam na kamerke normalna i potem jeszcze raz to samo wracajac do many cam. wtedy chodzi normalnie

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  16 marca 2011

Jak nadajesz i prawym nadusisz na kamerkę to wtedy są opcje, może tam będzie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.