Kto wpadł znowu na taki idiotyczny pomysł żeby tylko userzy z gwiazdą mogli pisać na czacie jeśli liczba oglądających przekracza 200? nie długo trzeba będzie mieć gwiazdę żeby się zalogować
[Kamerki] +200 osób = gwiazda strona 1 z 3
niedługo* , bardzo dobrze zrobili , nie bedzie juz spamu i tekstów typu ,,pokaRZ StUpki" , ,,Wstań" albo ,,dawaj cyce"
mi to też nie przeszkadza że tak zrobili :)
nie za często tam cokolwiek piszę tylko oglądam :)
teraz będzie mniej spamu czyli mniej raportowania dla mnie :)
co prawda nie do końca wykluczy to osoby które walą non stop o cycki ale jak by nie było będzie ich mniej :)
dobrze jest jeśli robią coś dla dobra userów. W tym przypadku bardzo dobrze że wprowadzają takie zmiany... powyżej 100 robi się syf i lagi, co dopiero po 200 lub 300.. to się mija z celem, ZWŁASZCZA!!! kiedy przyłażą fokemony, poszukiwacze cycków i bluzgatorzy .
Bzdura. od tego ile jest osób na kanale powinien decydować właściciel pokoju. A nie to czy ktoś ma gwiazdę czy jej nie ma. Po prostu właściciel pokoju ustala limit 100 osób i koniec. Ta zmiana jest tylko wyłącznie podyktowana nie dobrem użytkowników a raczej jest czysto komercyjną sztuczką
A ja podtrzymuję zdanie. O limicie osób w pokoju powinien decydować właściciel pokoju. Jak chce 500 osób i żeby go spamowali - jego sprawa. A jak chce rozmawiać tylko z grupką osób ustawia limit 10 osób i nikt poza tą dziesiątką na kanał nie wejdzie. Ale tutaj nikt o tym nie pomyśli, a pomysły wprowadza się z biegu. Bo sam limit oczywiście jest pomysłem dobrym - ale jego funkcjonowanie w takiej formie jak teraz trochę idiotycznym.
fajnie więc powodzenia z wywalaniem takich buraków.
nie ma co ryczeć z tego powodu...
myślę jednak, że im mniej osób na kanale tym lepiej... a fotka to fotka i niektórzy z was dają się wciągać w manipulacje .. płacicie tym ludziom za to że możecie widzieć swoje głosy, cały "podglądywacz" i różne inne tego typu bezsensowne rzeczy.. reasumując do czego dążę bo trochę odbiegłam od tematu.. I TAK BĘDZIECIE IM ZA TO PŁACIĆ! oni żyją dzięki wam :D więc idą wam na rękę, a Wy mimo sprzeciwów tego typu :
i tak będziecie tu zaglądać, więc nie udawajcieee smutku goryczy i żalu :D
napisałam Ci wyraźnie. limit jest pomysłem dobrym, ale to właściciel pokoju powinien o wielkości tego limitu decydować. Ja na przykład mam ochotę na rozmowę teraz z trzema osobami. Dlaczego nie mogę ustawić limitu 3 osób i zaprosić je na kanał?
właściwie nie neguję twojego zdania, ale to już problem założycieli portalu którzy za wszelką cenę próbują się prześcignąć z facebookiem i innymi tego rodzaju portalami, tyle że ani na facebooku, ani na myspace, i w połooowie nk nie płacisz za nic...
generalnie zarabiają na głupocie ludzkiej..czyż nie tak?:))
caly ten pomysl jest bezsensu, wiadome ze chodzi o kase.
powinno byc tak ze to wlasciciel decyduje:
ile moze byc osob
czy z fotkami czy nie
kto moze pisac
itp.
spamu moze teraz nie ma, bo teraz nikt nie pisze. a to przesada jest ;]
Takie ograniczenie jest bez sensu. Rozumiem, że chodzi o komercję, pieniążki itp. ale na miejscu serwisu Fotka.tv wprowadziłbym opłaty za coś innego.
Np. za prywatne transmisje, transmisje na hasło, ewentualnie opcję że ktoś może sobie zażyczyć by w jego pokoju były tylko osoby premium.