BlackJack1990
BlackJack1990
  15 marca 2011 (pierwszy post)

Kto wpadł znowu na taki idiotyczny pomysł żeby tylko userzy z gwiazdą mogli pisać na czacie jeśli liczba oglądających przekracza 200? nie długo trzeba będzie mieć gwiazdę żeby się zalogować

EternalDarkness
EternalDarkness
  15 marca 2011

niedługo* , bardzo dobrze zrobili , nie bedzie juz spamu i tekstów typu ,,pokaRZ StUpki" , ,,Wstań" albo ,,dawaj cyce"

bartoraf
bartoraf
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo dobrze zrobili , nie bedzie juz spamu i tekstów typu ,,pokaRZ StUpki" , ,,Wstań" albo ,,dawaj cyce"

mi to też nie przeszkadza że tak zrobili :)
nie za często tam cokolwiek piszę tylko oglądam :)
teraz będzie mniej spamu czyli mniej raportowania dla mnie :)
co prawda nie do końca wykluczy to osoby które walą non stop o cycki ale jak by nie było będzie ich mniej :)
space85
space85
  15 marca 2011

no fakt, idiotyczne. ale przecież to fotka, nie? ;)

Fafusia
Fafusia
  15 marca 2011

dobrze jest jeśli robią coś dla dobra userów. W tym przypadku bardzo dobrze że wprowadzają takie zmiany... powyżej 100 robi się syf i lagi, co dopiero po 200 lub 300.. to się mija z celem, ZWŁASZCZA!!! kiedy przyłażą fokemony, poszukiwacze cycków i bluzgatorzy .

space85
space85
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze jest jeśli robią coś dla dobra userów. W tym przypadku bardzo dobrze że wprowadzają takie zmiany... powyżej 100 robi się syf i lagi, co dopiero po 200 lub 300.. to się mija z celem, ZWŁASZCZA!!! kiedy przyłażą fokemony, poszukiwacze cycków i bluzgatorzy .

Bzdura. od tego ile jest osób na kanale powinien decydować właściciel pokoju. A nie to czy ktoś ma gwiazdę czy jej nie ma. Po prostu właściciel pokoju ustala limit 100 osób i koniec. Ta zmiana jest tylko wyłącznie podyktowana nie dobrem użytkowników a raczej jest czysto komercyjną sztuczką
Pitero187
Pitero187
  15 marca 2011

Limit dobrze że został wprowadzony ponieważ za dużo spamu było i często się obraz zacinał.

space85
space85
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Limit dobrze że został wprowadzony ponieważ za dużo spamu było i często się obraz zacinał.

A ja podtrzymuję zdanie. O limicie osób w pokoju powinien decydować właściciel pokoju. Jak chce 500 osób i żeby go spamowali - jego sprawa. A jak chce rozmawiać tylko z grupką osób ustawia limit 10 osób i nikt poza tą dziesiątką na kanał nie wejdzie. Ale tutaj nikt o tym nie pomyśli, a pomysły wprowadza się z biegu. Bo sam limit oczywiście jest pomysłem dobrym - ale jego funkcjonowanie w takiej formie jak teraz trochę idiotycznym.
bartoraf
bartoraf
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Limit dobrze że został wprowadzony ponieważ za dużo spamu było i często się obraz zacinał.

no dokładnie jeszcze powinni wprowadzić że osoby bez foto nie mogą komentarzy pisać wtedy juz spam ograniczył by się do minimum
Fafusia
Fafusia
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bzdura. od tego ile jest osób na kanale powinien decydować właściciel pokoju. A nie to czy ktoś ma gwiazdę czy jej nie ma. Po prostu właściciel pokoju ustala limit 100 osób i koniec.

fajnie więc powodzenia z wywalaniem takich buraków.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ta zmiana jest tylko wyłącznie podyktowana nie dobrem użytkowników a raczej jest czysto komercyjną sztuczką

nie ma co ryczeć z tego powodu...
myślę jednak, że im mniej osób na kanale tym lepiej... a fotka to fotka i niektórzy z was dają się wciągać w manipulacje .. płacicie tym ludziom za to że możecie widzieć swoje głosy, cały "podglądywacz" i różne inne tego typu bezsensowne rzeczy.. reasumując do czego dążę bo trochę odbiegłam od tematu.. I TAK BĘDZIECIE IM ZA TO PŁACIĆ! oni żyją dzięki wam :D więc idą wam na rękę, a Wy mimo sprzeciwów tego typu :

Konto usunięte
Konto usunięte: nie długo trzeba będzie mieć gwiazdę żeby się zalogować

i tak będziecie tu zaglądać, więc nie udawajcieee smutku goryczy i żalu :D :zonk:
space85
space85
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie więc powodzenia z wywalaniem takich buraków.

napisałam Ci wyraźnie. limit jest pomysłem dobrym, ale to właściciel pokoju powinien o wielkości tego limitu decydować. Ja na przykład mam ochotę na rozmowę teraz z trzema osobami. Dlaczego nie mogę ustawić limitu 3 osób i zaprosić je na kanał?
Fafusia
Fafusia
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

właściwie nie neguję twojego zdania, ale to już problem założycieli portalu którzy za wszelką cenę próbują się prześcignąć z facebookiem i innymi tego rodzaju portalami, tyle że ani na facebooku, ani na myspace, i w połooowie nk nie płacisz za nic...
generalnie zarabiają na głupocie ludzkiej..czyż nie tak?:))
Fafusia
Fafusia
  15 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: napisałam Ci wyraźnie.

zrozumiałam! schłostaj mnie :gothiclady: :D
TyyWieszKto
TyyWieszKto
  15 marca 2011

caly ten pomysl jest bezsensu, wiadome ze chodzi o kase.
powinno byc tak ze to wlasciciel decyduje:

ile moze byc osob
czy z fotkami czy nie
kto moze pisac

itp.

spamu moze teraz nie ma, bo teraz nikt nie pisze. a to przesada jest ;]

Brumby
Brumby
  15 marca 2011

Takie ograniczenie jest bez sensu. Rozumiem, że chodzi o komercję, pieniążki itp. ale na miejscu serwisu Fotka.tv wprowadziłbym opłaty za coś innego.

Np. za prywatne transmisje, transmisje na hasło, ewentualnie opcję że ktoś może sobie zażyczyć by w jego pokoju były tylko osoby premium.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.