Nie widzę obrazu w kamerce u kogoś jak i u siebie. Tylko czarne tło :(.
Proszę o pomoc.
(na skype kamerka mi działa, próbowałam w innych przeglądarkach i jest to samo).
lista tematów
[Kamerki] czemu nie działa? strona 1 z 2
Jedyne,co mnie tutaj jeszcze trzyma-to jest przyciaganie ziemskie.
lnez: Nie widzę obrazu w kamerce u kogoś jak i u siebie. Tylko czarne tło :(.
Proszę o pomoc.
(na skype kamerka mi działa, próbowałam w innych przeglądarkach i jest to samo).
Też tak miałam ,ale samo przeszło, jak ból zęba.
Teraz ja mam pytanie, nie bede zakładać nowego tematu, bo wiem, że i tak mi go zamkną.
Dlaczego dostałam bezpodstawnie bana ?
Konto usunięte: teraz widać że na fotka tv dają same bany bez powodów. ? chyba raczej nie. pisz do administratorów bądź na kontakt. i wyjaśnij sprawę.
Rozmiawiałam z Meffisem, bo przedtem otrzymałam również bana, nie wiadomo z jakiego powodu, wyjaśniłam mu wszystko i wgl i powiedział mi, zebym się pilnowała, ok, stosowałam się do tego. Siedze sobie przed kompem, śmiesznie wgl, gadam z ludźmi, ok super, patrze :
Wiadomośc od moderatora:
Ban, powód : Wulgaryzmy, obrażanie innych. Pozdro
Bo tutaj jest bardzo dużo skarg na mnie, przebiegłe sucze dają mi po miliard zgłoszeń, bo u mnie jest big oglądalnośc bo idzie sie pośmiać a z zawiści leją na mnie swój jad w postaci bredni napisanych na klawiaturze, która potem lecą do moderatorów, administracji, a Ci już ban automatycznie. Spoko..
Nie dajemy banów bezpodstawnie, zawsze jest jakis powód ubliżanie innym też daje powód by nadać bana, jakbyś naprawdę nie zasłużyła na bana to byś go nie dostała.
Nie powinieneś pisać za wszystkich, ostatnio słyszałem o pewnym z Waszego grona, który nieco się za bardzo woził :)
Swoją drogą, nie jestem tu od dziś i o ile o Twojej funkcji nie mogę nic powiedzieć, tak wiem, że FP zdarza się nieraz zbanować za własny zły humor, lub za coś co nie jest podparte żadnymi przykazaniami regulaminu, netykiety, czy czegokolwiek i dopiero długa i wnikliwa rozmowa (zwykle z konkretnym pracownikiem teamu, gdyż napisanie na kontakt zwykle kończy się na uzyskaniu czegoś w gatunku "Nasi FP banują tylko wtedy gdy mają za co") pozwala na ściągnięcie tego bana.