Dran
Dran
  6 marca 2011 (pierwszy post)

Czyż nie uwazacie ze by sie przydal regulamin na Fotka.tv ?
Jakies Zasady.

- Obnażający się nastolatki
- fejkowe profile
i w końcu co mnie najbardziej irytuje
- Profile które są np. Damskie a wchodzą na nich Faceci... i lądują w damskim przedziale na fotka.tv

Przydało by się:
- Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie.
- Jakieś limity które każdy by mógł sobie ustalić na ile osób pokój ma być
- Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny
- opcja /ignore ? (lecz to chyba nie wypali)

Jak uważacie ?

KochamBeatke
KochamBeatke
  6 marca 2011
Dran
Dran: Czyż nie uwazacie ze by sie przydal regulamin na Fotka.tv ? Jakies Zasady. - Obnażający się nastolatki - fejkowe profile i w końcu co mnie najbardziej irytuje - Profile które są np. Damskie a wchodzą na nich Faceci... i lądują w damskim przedziale na fotka.tv Przydało by się: - Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie. - Jakieś limity które każdy by mógł sobie ustalić na ile osób pokój ma być - Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny - opcja /ignore ? (lecz to chyba nie wypali)Jak uważacie ?

Sądzę , że nie korzystam jako tako z Fotka.tv ,
no ale wiadomo regulamin być musi i pewnie już się tworzy , co do opcji ignor, zawsze istnieje CL.
anita
anita
  6 marca 2011
Dran
Dran:

popieram.
Maryla
Maryla
  6 marca 2011
Dran
Dran: Czyż nie uwazacie ze by sie przydal regulamin na Fotka.tv ?

Uważamy. :tak:

Dran
Dran: Przydało by się: - Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie.

Marcin, wiesz doskonale, że o każdej godzinie nie jest to możliwe. Każdy moderator to przede wszystkim człowiek, który ma swoje życie prywatne poza fotką. Ale przynajmniej przydzielenie osób tylko i wyłącznie do Fotka.tv nie byłoby głupim pomysłem.

Dran
Dran: - Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny

:tak:

Dran
Dran: Jak uważacie ?

Zapewne niedługo jakiś regulamin powstanie, ale Fotka.tv to chyba nadal jeszcze nowość i nie wiadomo jak sobie z tym poradzić. :and: Chyba po prostu trzeba czekać, czekać, czekać i ewentualnie wysyłać screeny tego co się dzieje do odpowiednich osób.
Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  6 marca 2011
Dran
Dran: - Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie.

Człowiek to nie robot . Mało jest osób, które siedzą np w godzinach nocnych. Poza tym nie da upilnować się w 100% osób, które działają wbrew regulaminowi.

Dran
Dran: - Jakieś limity które każdy by mógł sobie ustalić na ile osób pokój ma być

Moim zdaniem, 99% osób i tak z tego nie skorzysta, bo większość leci na ilość, nie na jakość, o czym świadczą np podpisy ' przy 200 osobach pokaz ' etc.

Dran
Dran: - Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny

Trafiony pomysł. Popieram w 100%.

Dran
Dran: - opcja /ignore ? (lecz to chyba nie wypali)

Wystarczy dodać osobę do CL, żeby nie mogła wejść na naszą transmisję.
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
KochamBeatke
KochamBeatke
  6 marca 2011
Maryla
Maryla: Każdy moderator to przede wszystkim człowiek, który ma swoje życie prywatne poza fotką.

Nie wszyscy tak uważają :and:
Shad
Shad
  6 marca 2011

drań pierwszy raz coś mądrego powiedziałeś ( napisałeś ) normalnie jestem z ciebie dumny :]

załatw mi moda na Fotka.tv i podpiszę się pod petycją :D

Iguuuu
Iguuuu
  6 marca 2011

zgadzam się :)

Evee
Evee
  6 marca 2011

Dobrze godosz, Draniu. :D
Aczkolwiek myslalam, ze cos takigo juz jest... ale byłam w blędzie, jak widac. :)

Kiitty
Kiitty
  6 marca 2011

Popieram,chociaz i tak zasady regulaminu beda lamane tak samo jak na czacie ;-)

binoleq2
binoleq2
  6 marca 2011
Maryla
Maryla: rzydzielenie osób tylko i wyłącznie do Fotka.tv nie byłoby głupim pomysłem.

sa przeciez moderatorzy wybrani tylko i wylacznie do Fotka.tv ;)
binoleq2
binoleq2
  6 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Popieram,chociaz i tak zasady regulaminu beda lamane tak samo jak na czacie ;-)

to jest oczywiste zawsze sie cos znajdzie jezeli widzicie rzeczy nieodpowiednie zglaszajcie poprzez "zglos wiadomosc" badz "zglos naruszenie zasad" ;)
Nata
Nata
  6 marca 2011

No dobra nie srajcie, ale modów nigdy nie za wiele ;]
Wiecej modow = szansa na to, ze zawsze ktos na tej fotce tv bedzie ;)
Pozdro 600

PrisonerOfYourLove
PrisonerOfYourLove
  6 marca 2011

Mysle ze na fotka TV powinni miec tylko dostep ludzie ktorzy posiadaja konto min z pol roku ;)
Zauwazcie ze wiekszosc kamerek jest profili bez zdjec .. i zakladaja konta tylko aby sie pokazac ;)

Maryla
Maryla
  6 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wszyscy tak uważają

Bo nie wszyscy 'całe życie gadają z moderatorami i nie dają im dupy'. :tak:
O ile rozumiesz co mam na myśli.

Konto usunięte
Konto usunięte: sa przeciez moderatorzy wybrani tylko i wylacznie do Fotka.tv ;)

Nie jestem aż taką fanką fotki tv, żeby wiedzieć wszystko. Ale widocznie jest ich wciąż zbyt mało, czego najlepszym dowodem był wczorajszy reportaż w Uwadze. ;-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.