Spontaniczny
Spontaniczny
  3 marca 2011 (pierwszy post)

hmm moim skromnym zdaniem Fotka.tv która powstała w dobrej wierze i z mysla technologiczna aby userzy tego portalu mogli sie zobaczyc jak np na Skype czy innych typu programachi pogoadali sobie otym i tamtym :) ale wiekszosc uzytkowników mowie tutaj oczywsice o mezczyznach w Fotka.tv szuka ze tak powiem osob które sa łatwowierne i darza sie otumanic tekstami " sliczna jestes moze pokazesz cos wiecej" czy to nie jest chore nie po to jest ten kanał aby Ci którzy maja ze tak powiem potrzeby wypisywali do userów którzy chca normalnie spedzic własnie czas i pokazac sie znajomym takie rzeczy bo nie w tym rzecz ;xx Zakaładaja jakies fikcyjne konta bez zdjec aby tylko uzyskac dostep do Fotka.tv i wypisywanie takich tekstów albo " pokaz cycki" czy tez " fajne cycki" jesli cos takiego chca ogladac niech sie przeniosa na sex kamerki tam zawsze sie cos dzieje i tam pisza :)).Cy poto wchodza normalne osoby aby wysłuchiwac takich tekstów przez ze tak powiem "napalenców" czy po to aby normalnie sie pokazac i porozmawiac ?. Takie zachowanie psuje prestiż fotki.tv.

Co myslicie na ten temat ? zapraszam do dyskusji :))

schatjex33
schatjex33
  3 marca 2011

Masz stuprocentowa racje. Ale diabel tkwi w szczegole zboczency/erotomani zawsze znajda okazje zeby z "tego" skorzystac dla dobra naszej mlodziezy trzeba caly czas monitowac co sie tam dzieje :))

Letal
Letal
  3 marca 2011

Heniu obejmie stanowisko moderatora to będzie karał botów :)

Abeille
Abeille
  3 marca 2011
Szczerze to ja nie wchodzę nawet na to, bo dla mnie tam jest tylko syf :D
Jeszcze gorzej niż na czacie :P Rzucą się jak sępy na mięso i zadowoleni :D Po drugie często zdarzają się tam mało cenzuralne widoczki :ziober2:
Więc tak mało fajnie jak wejdzie jakaś hot 15 i ogląda panów z genitaliami na wierzchu lub co gorzej sama coś pokazuje :D
Ale to tylko moje zdanie.... ;> :mrgreen:
sede
sede
  3 marca 2011

Fotka.tv już za kilka dni będzie monitorowana całodobowo przez moderatorów.
Co do erotomanów to tacy byli, są i będą.
Nie róbmy z tego sztucznego show ;).
Krzych
Krzych
  3 marca 2011

Teksty to dopiero wierzchołek góry lodowej , coraz częściej pojawiające się filmy z małolatami na youtubie ,wyzwiska itp pod adresem osób po 30-stce na kamerkach bo też się tak zdarzało. Ja obstawiam ,że w tej formie długo to nie pociągnie;-) albo zrobią to w stylu wizawi albo dalej będzie syf kiła mogiła chaos i wszystko co najgorsze:P ja wolałbym np z kimś "kamerka w kamerke" pogadac niż robić z siebie giazde na kanale no ,ale ktoś zrobił ten poroniony system ...;-)

Spontaniczny
Spontaniczny
  3 marca 2011

Nie chodzi o sztuczne show tylko oto aby nad tym zapanowac bo nie chca ludzie ogladac " penisów " czy tez wukgarnych tekstów

Krzych
Krzych
  3 marca 2011
sede
sede: Fotka.tv już za kilka dni będzie monitorowana całodobowo przez moderatorów.

ja nic o tym nie wiem? :woot:
Spontaniczny
Spontaniczny
  3 marca 2011

juz zostaje wybierany skład modów do monitorowania własnie Fotka.tv byc moze to pomoze sie z czasem wszystko okaze :) o ile wiem juz jest hmm z 18 modów ale nabór jeszcze trwa wiec bedzie na pewno wiecej ich :)

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  3 marca 2011
Spontaniczny
Spontaniczny: hmm moim skromnym zdaniem Fotka.tv która powstała w dobrej wierze i z mysla technologiczna aby userzy tego portalu mogli sie zobaczyc jak np na Skype czy innych typu programachi pogoadali sobie otym i tamtym :)

No tak, na pewno z tego względu powstała. Ale wiadomo, że np. czat też był założony ze względu na to by ludzie mogli z sobą porozmawiać, a na flircie jak i na Fotka.tv są napaleńcy i jacyś erotmani, ale nie pozbędziemy się ich nigdy. Odejdą lub będą zbanowani, to będą nowi, lub założą kolejne konta.

Spontaniczny
Spontaniczny: ale wiekszosc uzytkowników mowie tutaj oczywsice o mezczyznach w Fotka.tv szuka ze tak powiem osob które sa łatwowierne i darza sie otumanic tekstami " sliczna jestes moze pokazesz cos wiecej" czy to nie jest chore nie po to jest ten kanał aby Ci którzy maja ze tak powiem potrzeby wypisywali do userów którzy chca normalnie spedzic własnie czas i pokazac sie znajomym takie rzeczy bo nie w tym rzecz ;xx Zakaładaja jakies fikcyjne konta bez zdjec aby tylko uzyskac dostep do Fotka.tv i wypisywanie takich tekstów albo " pokaz cycki" czy tez " fajne cycki" jesli cos takiego chca ogladac niech sie przeniosa na sex kamerki tam zawsze sie cos dzieje i tam pisza :))

Fakt, niestety takich jest najwięcej. Faceci piszą pokaż cycki, itp, itd.
I się przyjęło, że osoby co coś pokazują, lub mają w awatarze cycki, lub inną pokazaną odkrytą część ciała, to od razu wchodzi tam stado sępów.
Jest jeszcze jeden sposób by mieć duża oglądalność.. wystarczy napisać "500 osób i cycki" i od razu, momentalnie 500 osób, potem coraz więcej.. :)

A dziewczyny chcąc uzyskać oglądalność właśnie tak robią, prowokują same, te podpisy, lub cycki w awatarach :)
Samym wyglądem przyciąga się "normalnych" lub tych " z nadzieją ", że coś zobaczą.

Dobrze, że Fotka.tv jest już od 15 lat :)
Damjan
Damjan
  3 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: pokaż cycki

Kobiety ich tego nauczyły...
Gdyby sie szanowały nawet by sie nie ośmielił napisać pokaż cycki bo by został wyśmiany , ale jak kobiety to lubią to jeden drugiego nakręca to pokazujcie.

Spontaniczny
Spontaniczny: Czy Fotka.tv nie robi sie powoli jak np sex kamerki na interi ??

Jak masz parcie na szkło to zapraszam do Klanu Fotka.tv gdzie jest test na moderatorów...
Będzie was wiecej zrobicie porządek.

Spontaniczny
Spontaniczny: Zakaładaja jakies fikcyjne konta bez zdjec aby tylko uzyskac dostep do Fotka.tv i wypisywanie takich tekstów albo " pokaz cycki" czy tez " fajne cycki" jesli cos takiego chca ogladac niech sie przeniosa

Druga sprawa że facet nie odczuwa wstydu i nie boi sie pisać miedzy innymi takich propozycji bo ma konto od godziny lub fejka/fake
Myśle ze niebawem wejdzie taka opcja jaka jest na czacie
Gdzie dopiero po upływie mniej wiecej 7 dni można wypowiadać sie na czacie w oknie publicznym
tzw "mainie" kilka osób widziałem że też o tym pisało , wiec myśle ze rozważa Administracja FT każdy pomysł.
BETA - wszystko przed nami.
Paulina
Paulina
  3 marca 2011
Damjan
Damjan: Kobiety ich tego nauczyły...

Fakt, trochę tak. Ale i bez tego by też pisali :)

Damjan
Damjan: Gdyby sie szanowały nawet by sie nie ośmielił napisać pokaż cycki bo by został wyśmiany , ale jak kobiety to lubią to jeden drugiego nakręca to pokazujcie.

Nie, że lubią, mają przez to oglądalność, a to wpływa na ich poczucie własnej wartości.
I większość nie pokazuje, tylko nakręca by zostali.
Letal
Letal
  3 marca 2011
sede
sede: Fotka.tv już za kilka dni będzie monitorowana całodobowo przez moderatorów.

Bartek już ponoć wybrali , bo widziałem że Dagna ma :) .

Krzych
Krzych: ja nic o tym nie wiem?

to już wiesz.
Damjan
Damjan
  3 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: Nie, że lubią, mają przez to oglądalność, a to wpływa na ich poczucie własnej wartości. I większość nie pokazuje, tylko nakręca by zostali.

tu też racja , bo wtedy myślą że są " fajne "
tylko być sławnym w oczach facetów ze pokazało sie cycki?
Czy lepiej być sławną za swoje gadulstwo czy jakiś talent...
To pozostaje w waszych rękach.
Paulina
Paulina
  3 marca 2011
Damjan
Damjan: tu też racja , bo wtedy myślą że są " fajne " tylko być sławnym w oczach facetów ze pokazało sie cycki? Czy lepiej być sławną za swoje gadulstwo czy jakiś talent... To pozostaje w waszych rękach.

Damian, wiadomo, że trochę to chore, że przez cycki... ale niestety tak jest :)
Faceci pamiętają, która pokazywała i potem to jej szukają na liście nadawanych transmisji i tak oto robi się sławna, wpływają na to też filmiki z YT, ale jak ktoś dużo siedzi, to wie kto jest taką osobą. Ja tu nie będę pisać, o tej o której myśle, bo nie od tego jest forum ;)
Najlepiej być sławnym za talent, ale mało kto teraz na to patrzy, niestety..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.