Maery
Maery
  1 marca 2011 (pierwszy post)
Hej,
potrzebna nam Wasza opinia na temat fotka.tv, chcemy wiedzieć co Wam się podoba a co nie. Chętnie spiszemy wasze pomysły, te ciekawsze postaramy się zrealizować. Fotka.tv to nowa funkcja i chcemy ją dopasować do waszych potrzeb, a do tego potrzebne jest nam Wasze zdanie ;)

Liczę na Was!

Pozdrawiam
Marta
BlackxxCherry
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 266
BlackxxCherry
  20 września 2011
MichaU
MichaU: Yardash:Odgórny nakaz opuszczania pokoju prywatnego przez moda, kiedy osoba nadająca go o to prosi ja w tym nie widze problemu... jesli po pierwsze osoba ma ukonczone 18 lat jesli ma mniej i nie ma podejrzenia ze ma zamiar pokazywac to i owo, oraz jesli nie ma podejrzenia ze moga byc tam transmitowane tresci zakazane w regulaminie tj pedofilia zoofilia itp ;] ja sobie robie wyjatek jezeli np w miniaturce widnieja intymne czesci ciala...wbijam upominam i wychodze ;] transmisje na haslo widza wybrani a miniature kazdy

ja osobiscie nadaję na hasle i nie robie niczego nieregulaminowego mam hasło bo nie chce mi się użerać z "pajacami fotkowymi" i nie podoba mi się ze rozmwaiam z kilkoma ludżmi czasem o bardzo prywatnych sprawach a Moderator wchodzi i siedzi na moją prośbę o opuszczenie pokoju wyśmiewa mnie i piszę że może sobie siedzieć ile zechcesz a ja mu nic nie zrobie, ja rozumiem, ż trzeba pilnować porządku ale jeśli wchodzi i widzi, że w pokoju jest spokój i nie zanosi sie na pokaziki itp to wypadałoby wyjść Ludzie trochę kultury... powinniście wchodzić bez pukania do pokojów poniżej 18 roku życia a nie do dorosłych normalnych ludzi
hugus15
hugus15
  22 września 2011

robicie z igly widl;/

przeciezwiesz
przeciezwiesz
  24 września 2011

Może by tak utworzyć podkategorie aby ludzie "utalentowani" mieli tam transmisje jak to ostatnio widoczni są np.rysownicy,graficy,jak i DJ-e.

Yardash
Yardash
  28 września 2011

Pozwolę sobie zadać kilka pytań.
Pierwsze:

Konto usunięte
Konto usunięte: To, że mod/FP jest na danej transmisji nie oznacza, że: a) słucha osoby prowadzącej

To po chuya tam siedzi? :/

Drugie:
Konto usunięte
Konto usunięte: To, że mod/FP jest na danej transmisji nie oznacza, że: b) przykłada uwagę do tego, co się dzieje na transmisji

I trzecie:
Konto usunięte
Konto usunięte: To, że mod/FP jest na danej transmisji nie oznacza, że: c) czyta to, co się dzieje na czacie

Jeśli nie obchodzi mnie, co się dzieje na transmisji, co się dzieje na czacie, jeśli idę jeść, idę się kąpać, jeśli mam własne życie (to mnie w ogóle rozyebało: "mam swoje życie, więc mogę siedzieć u ciebie bez sensu i olewać to co się do mnie mówi!" :D) - to nie wchodzę do pokoju, ba! nawet wyłączam Fotkę. Albo całego kompa.
Wy, modzi, czasem posługujecie się mocno pokręconą logiką :o

BoToZlaKobietaByla
BoToZlaKobietaByla: nie podoba mi się ze rozmwaiam z kilkoma ludżmi czasem o bardzo prywatnych sprawach a Moderator wchodzi i siedzi na moją prośbę o opuszczenie pokoju wyśmiewa mnie i piszę że może sobie siedzieć ile zechcesz a ja mu nic nie zrobie

Oburzenie sytuacją rozumiem jak najbardziej, bo też sam się takiemu zachowaniu sprzeciwiam. Rozumiem też, że ktoś może chcieć w pokoju tylko wybrane osoby.
Ale nie wiem, czy Fotka jest odpowiednim miejscem do poruszania "bardzo prywatnych spraw"... do tego służą bardziej komunikatory, maile, że o telefonie czy spotkaniu przy piwie nie wspomnę.

Ale ten mod, ktokolwiek to był... "jest idiotą" ^^ Że pozwolę sobie zacytować pana Korwina-Mikke ^^
d3mon1c
d3mon1c
  4 października 2011

moja sugestia: pokoje dla ludzi 18+, gdzie mozna bedzie niekiedy powiedziec jakies brzydkie slowo, bo jestesmy tylko ludzmi zawsze sie moze wymcknac a tu niektorzy MODzi to tylko czyhaja by dac bana chocby na jeden dzien .. smieszne ;)

i nie banowac za filmiki ( chociaz nie rozumiem ludzi po co to robia :/... :P ) jesli sie wszyscy dobrze bawia i nikomu nie dzieje sie krzywda, przeciez nikt nie trzyma kogos w pokoju nie podoba sie to zmien pokoj ;)

tyle jak wymysle wiecej to dam znac..

yowz

Mizogin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
Mizogin
  6 października 2011

Ja powiem tylko tyle, fotka dzięki tej super moderacji straciła już bardzo dużo, o ile nie wszystko. To co jest teraz to czyste dno w porównaniu do starej dobrej fotki.tv...
Wielkie brawa dla fotkateam oraz właścicieli serwisu za spapranie, z początku dobrego pomysłu! Fotka.tv sięgnęła dna, nie ma tu już nic interesującego, niestety.

robsen
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
robsen
  6 października 2011

Kurcze no i niestety musze się zgodzić z przedmówcą, nie da się ukryć że moderatorzy fotki.tv używają tego serwisu do dowartościowania i podniesienia swojeo ego. Chodzi o to aby nie popadać w skrajności, nie popieram roznegliżowanych małolat, ale nie widze też nic złego w zalotnych zachowaniach pełnoletnich dziewczyn czy kobiet, które są odrazu eliminowane...
Czy to już aby nie rodzice.tv lub wychowanie-moralne.tv ?

GRADEK83
GRADEK83
  1 listopada 2011

Można by dodać opcję do wyboru podczas zakładania transmisji coś al'a 18+ transmisja tylko dla pełnoletnich. Oczywiście nie ma to na celu propagować nagości że niby 18+ to ktoś będzie się rozbierał to raczej bardziej chodzi o wolność słowa zakładającego transmisje czyli między innymi bluzganie lub szczere do bólu ocenianie itp. A i zlikwidować opcję do wyboru Dodawania do czarnej listy ograniczyć to do max BAN 24h

GRADEK83
GRADEK83
  13 listopada 2011

-Powiadomienia o wiadomościach na PW na Fotka.tv [color=white]( jedna mała pitolona ikonka A cieszy)

RafoX
RafoX
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Można by dodać opcję do wyboru podczas zakładania transmisji coś al'a 18+ transmisja tylko dla pełnoletnich. Oczywiście nie ma to na celu propagować nagości że niby 18+ to ktoś będzie się rozbierał to raczej bardziej chodzi o wolność słowa zakładającego transmisje czyli między innymi bluzganie lub szczere do bólu ocenianie itp

ta opcja jest mają ją moderatorzy i to oni mogą przerzucać kanał na 18+ wystarczy że do niego napiszesz a on kanał przełączy
GRADEK83
GRADEK83
  13 listopada 2011
RafoX
RafoX: ta opcja jest mają ją moderatorzy i to oni mogą przerzucać kanał na 18+ wystarczy że do niego napiszesz a on kanał przełączy

Czyli co jesli MOD wejdzie do pokoju gdzie ktoś bluzga no powiedzmy że dla nie dzieci to oznacza go po cichaczu jako kanał +18 i już osoby niepełnoletnie nie wejdą na daną transmisję bo raczej specjalnego kanału 18+ to ja na Fotka.tv nie widzę.
PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  15 listopada 2011

Zróbcie cos takiego, by profile które ma sie na czarnej liście nie pojawiały sie w wyszukiwarce profili.

filiipkst
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 54
filiipkst
  18 listopada 2011

mogło by być tak ze jak się założy fotkę to dopiero po jakimś czasie można używać Fotka.tv bo często ludzie sobie zakładają fotkę bez zdjęć i wchodzą na Fotka.tv i obrażają innych..

Wiele zasad w życiu nabywasz, w miare wieku niektórych nawyków sie pozbywasz jednak to co zawsze pozostanie WIERNOŚĆ LOJALNOŚĆ i ODDANIE

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  20 listopada 2011
xxfilipxx
xxfilipxx: dopiero po jakimś czasie można używać Fotka.tv bo często ludzie sobie zakładają fotkę bez zdjęć i wchodzą na fotka.tv

lepiej, zeby własnie takie profile nie miały mozliwosci wchodzenia na fotka.tv, tak samo jak nie miaja mozliwosci glosowania i pisania wiadomosci profile bez zdjęc.
przeciezwiesz
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.