Leechooo
Leechooo
  18 lutego 2011 (pierwszy post)

Chciałbym poruszyc temat o niedopracowaniu obrazu i jego jakości na stronie
moja kamerka powiem tak powiem że chwyta mnie całego o od pasa w góre w programie ale dlaczego w tym fotka tv obcina wszystko i maksymalnie powiększa że widac tylko u mnie głowe i tez nie całą

może jakieś porady?

bartoraf
bartoraf
  18 lutego 2011

ja takiego problemu nie zauwazyłem :D

Meffis
Meffis
  18 lutego 2011

to nie jest wina niedopracowania strony...
tylko wina osoby ktora nadaje obraz :) kwestia sprzetu/kamerki i sterownikow + Łącza (przepustowości) i ilosci nadawanych klatek na sek. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: może jakieś porady?

oddal kamerke ? i sprawdz czy nie masz włączonego ZOOM'a w ustawieniach :]
Leechooo
Leechooo
  18 lutego 2011

zooma nie ma kamerka była jakiś metr lub troche więcej ode mnie skierowna na wprost mnie od pasa w góre

łącze mam dobre prędkość też . Sprzęt orginalny ,sterowniki zainstalowane orginalne Microsoft xVX1000 prosto ze sklepu komputerowego może troche stary ale na skypie i innych porgramach serwerach i stronach działa normalnie tak jak trzeba uzywam programu ManyCam i zauważyłem że kilka osób też tego używa programu i jakoś u nich spoko widać niewiem czemu u mnie nie chce działać poprawnie sprawdziłem co trzeba przestawiałem opcje i dalej to sobraz jest rozmazany pokazuje półtwarzy w znacznym przyblizeniu. wcześniej jak wchodziłem to było normalnie wszystko...

imbaWASALI
imbaWASALI
  24 lutego 2011

nadawaj obraz prosto z kamery , nie przez manycam itp ;)
jezeli chcesz na sile uzywac manycama , zainstaluj starsza wersje :}

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.