ułozylem mala poezje pod tytułem-Puste Idiotki z FOTKI
Cycki na wieszchu wymalowane oczka i siedzi sobie taka pusta idiotka
po co to robi dla zabicia nudy czy dla frajerow i ludzikiej obludy
a moze jest niedowartościowana i szuka wrazen ta dzika łania
jedno jest pewne kamerka w ruch ona sie rozkreca i wkręca bajer a ja kręce jointa i sie sie temu przygladam bo to je BBB any nonsens jestes suka na smyczy i nie dziwi mnie fakt ze ujadasz na koniec zaloze ci kakganiec i pozdrowie srodkowym palcem wypie RRRR dalaj
sory za BŁEDY ;D hah Pozdro dla tych co nie moga i tych co odeszli
[Kamerki] Co sadzicie Na temat fotka TV ?
Ja sądzę to, że wbrew temu, co by się wydawało, że firma mająca w pewnym sensie związek z przemysłem IT posiada wykwalifikowanych pracowników, bądź też powierza funkcje nadzoru nad witryną odpowiedzialnym, wykwalifikowanym osobom, okazuje się że moderatorzy, bądź Fotka-Wrogowie to osoby o ilorazie inteligencji ślimaka, bądź jak kto woli - żółwia, które same widać nie zaznajomiły się z treścią regulaminu poszczególnych serwisów działających w obrębie witryny Fotka.pl. Otóż raz pisząc na chacie formuły matematyczne zostałem posądzony o tzw. pokemonowe pismo. Druga sprawa to Fotka.tv. W czasie, gdy mężczyźni proponują dziewczynom pokazanie biustu, czy majteczek, to ten imbecyl (facet / kobieta), który niestety nie wiem z jakiego powodu sprawuje nadzór nad tym wszystkim nie wyrzuca osobników, podczas gdy ja pytam przykładowo dziewczynę o rzeczy bardziej ciekawe, np. jaki ma stosunek do leków homeopatycznych, bądź nawet bez powodu, to ta "małpa" z zupełnie niewiadomych przyczyn wyprasza mnie z pokoju. Tym ludziom widać naprawdę zależy, aby poziom inteligencji rozmów na Fotka.tv oraz chatach był równy zeru... .