frugonh
frugonh
  16 lutego 2011 (pierwszy post)

Jak utworzyc miniaturke ?

Letal
Letal
  16 lutego 2011

masz tam taki kwadrat chyba , jak dobrze pamiętam albo prostokąt , utwórz miniaturkę :) . Kliknij w to tam.

sede
sede
  16 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Pudło Marcin :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak utworzyc miniaturke ?

Pod oknem swojej transmisji masz napis "utwórz miniaturkę" :) klikasz i już.
Letal
Letal
  16 lutego 2011

Bartek ale byłem blisko. :-P

bartoraf
bartoraf
  16 lutego 2011

lekki offtop
zauważyłem ze masa osob spamuje we wiadomośćiach na Fotka.tv jakimiś linkami w jaki sposob ich zgłaszać do was ?:D
sry ze nie nowy temat ale mogę aby 1 na dzień ;/

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  16 lutego 2011

Za wszelkie treści pojawiające się podczas nadawania obrazu odpowiada właściciel profilu.

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

bartoraf
bartoraf
  17 lutego 2011
binoleq
binoleq: Za wszelkie treści pojawiające się podczas nadawania obrazu odpowiada właściciel profilu.

dobra ale osoby nadającej czy piszącej ?
Meffis
Meffis
  17 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra ale osoby nadającej czy piszącej ?

to i to. [znaki]
bartoraf
bartoraf
  17 lutego 2011
Meffis
Meffis: to i to. [znaki]

czyli podsumująć to w jaki sposób takie osoby wam zgłaszać przecież nie napisze w okienku gdzie osoba prowadzi transmisje live ze ten i ten wyzywa innych ...
Meffis
Meffis
  17 lutego 2011
Zglos naruszenie regulaminu...

Lub ktoremus Moderatorowi ktory jest Online (Fotka Przyjaciel) na PW badz w pokoju o ile prowadzi transmisje :)

Liste Fotka Przyjaciół mozesz znaleźć o tutaj http://www.fotka.pl/info/przyjaciele.
sede
sede
  17 lutego 2011

Meffis najwyraźniej nie zrozumiał Twojego pytania :)

Konto usunięte

Za to co pojawia się w transmisji odpowiada osoba nadająca, natomiast za wulgaryzmy spam itd w oknie czata odpowiada user który to pisze i takowego pozbywa się właściciel danego pokoju. :)

Nieregulaminowe transmisje zgłaszamy poprzez "Zgłoś naruszenie regulaminu", które znajduje się pod obrazem danego nadawcy :)
bartoraf
bartoraf
  17 lutego 2011
Meffis
Meffis: Zglos naruszenie regulaminu... Lub ktoremus Moderatorowi ktory jest Online (Fotka Przyjaciel) na PW badz w pokoju o ile prowadzi transmisje :) Liste Fotka Przyjaciół mozesz znaleźć o tutaj http://www.fotka.pl/info/przyjaciele.

czyli co mam po prostu napisać ze powiedzmy nick xxx spamuje w pokoju tym i tym ? lub tak jak pokazałeś poprzez te zgłoszenie ze spamuja na pokoju te nicki linkami np ?
sede
sede
  17 lutego 2011

Konto usunięte
Konto usunięte:

tak jak już Ci napisałem spamowanie na czyimś pokoju Fotka.tv to problem nadającego - on jest moderatorem swojego pokoju i to on wyprasza z niego tych, którzy mu nie pasują :)
bartoraf
bartoraf
  17 lutego 2011
sede
sede: tak jak już Ci napisałem spamowanie na czyimś pokoju Fotka.tv to problem nadającego - on jest moderatorem swojego pokoju i to on wyprasza z niego tych, którzy mu nie pasują :)

okej teraz czaje możecie zamykać :)
DjLookMieszaWegiel
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
DjLookMieszaWegiel
  18 lutego 2011
Konto usunięte

Skarżypyta:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.