NicZaFriko
NicZaFriko
  16 lutego 2011 (pierwszy post)

Mam nadzieje ze bedzie kiedyś wiecej moderatorów na Fotka.tv ponieważ to co sie szerzy w nocy jest po prostu okropne.. zgłaszam to ale nie ma fp anie ft który by zaingerował..
fajnie jakby ogłosi jakiś nabór na moderatora chętnie bym sie zgłosił :D

sede
sede
  16 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieje ze bedzie kiedyś wiecej moderatorów na Fotka.tv ponieważ to co sie szerzy w nocy jest po prostu okropne.. zgłaszam to ale nie ma fp anie ft który by zaingerował.. fajnie jakby ogłosi jakiś nabór na moderatora chętnie bym sie zgłosił :D

Są wybory :) Zapisz się do klanu Fotka.tv.
Rozwiąż Test i Zostań moderatorem fotka.tv! :) pozdrawiam.
leserxD
leserxD
  16 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieje ze bedzie kiedyś wiecej moderatorów na Fotka.tv ponieważ to co sie szerzy w nocy jest po prostu okropne.. zgłaszam to ale nie ma fp anie ft który by zaingerował..

czasami sa fp w nocy lecz niekoniecznie zagladaja na fotka tivi
Letal
Letal
  16 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie jakby ogłosi jakiś nabór na moderatora chętnie bym sie zgłosił :D

hahahahaha :leże: :rotfl:

leserxD
leserxD: czasami sa fp w nocy lecz niekoniecznie zagladaja na fotka tivi

no Lesiu są są , ale nie muszą tam zaglądać bo to nie jest ich obowiązek co nie ? tak samo Ty wiesz o tym jak ja :) .
Krzych
Krzych
  16 lutego 2011

No bywam często nad ranem, w nocy , samowolka jak idzie :)

Krzych
Krzych
  16 lutego 2011

W sumie może napisze coś w nieswoim stylu ,ale mod tez człowiek nie będzie siedział non stoped żeby wyłapywac idiotów:P

leserxD
leserxD
  16 lutego 2011
Krzych
Krzych: W sumie może napisze coś w nieswoim stylu ,ale mod tez człowiek nie będzie siedział non stoped żeby wyłapywac idiotów:P

ja tam siedze duuuzo :D
Krzych
Krzych
  16 lutego 2011
leserxD
leserxD: ja tam siedze duuuzo :D

i jak znam życie otwierasz te pokoje ,które cię najbardziej interesują xP
leserxD
leserxD
  16 lutego 2011
Krzych
Krzych: i jak znam życie otwierasz te pokoje ,które cię najbardziej interesują xP

najczesciej sa to pokoje z najwieksza iloscia tepakow :)
moonlight28
moonlight28
  16 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie jakby ogłosi jakiś nabór na moderatora chętnie bym sie zgłosił :D

zostałeś wybrany, gratulacje
NicZaFriko
NicZaFriko
  16 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zostałeś wybrany, gratulacje

Kiedy cukierki dostane ?
leserxD
leserxD
  17 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedy cukierki dostane ?

jak je kupisz :D
Zjawa
Zjawa
  17 lutego 2011

dajcie mi ich tylko ip i załatwcie mi kałasznikowa
to wystrzelam ich

xNieDlaCiebieMisiu
xNieDlaCiebieMisiu
  2 marca 2011

tak przydało by się wiecej modów ostatnio przez ferie włączałam kompa dosc poźno i to co sie tam wtedy dzieje to masakra szkoda słow powinno być coś podobnego do MF(Miasta Fotki)] tam sa Opy i pilnują porządku, na fotka tv powinno tak być.

wilk
wilk
  2 marca 2011

bardzo często jest tak ze siedzie do 3 w nocy wiec można podsyłać na pw

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.