XKrolewnaZDrewnaxX
XKrolewnaZDrewnaxX
  10 lutego 2011 (pierwszy post)

Co powiedzieli byście na ograniczenia osób które mogą przebywać w jednym "pokoju" na raz ?
Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, że jeśli w pokoju jest ze 160 osób to komputer tak muli. Nie wspominając o tym, że normalnie pogadać nie można, a wiadomości wysyłają się z 5 minutowym opóźnieniem.
A no i jeszcze jakieś bany za spam i inne. to jest wgl. moderowane ?

SexNaPlazy
SexNaPlazy
  10 lutego 2011

no sloty powinno byc max 300 ;]

Dran
Dran
  11 lutego 2011

nie sloty powinny byc max 300 tylko kazdy kto zaklada transmisje powinien mogl sobie ustawic na ile osob jest transmisja

- 10
- 50
- 100
- 200

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  11 lutego 2011
Dran
Dran: nie sloty powinny byc max 300 tylko kazdy kto zaklada transmisje powinien mogl sobie ustawic na ile osob jest transmisja - 10 - 50 - 100 - 200

Bardzo dobry pomysł.
Letal
Letal
  11 lutego 2011

Mhm ale na ten temat rozmowa była już prowadzona nie rozumiem po co zakładać jeszcze raz ten sam temat :zonk:

MarioIka
MarioIka
  11 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mhm ale na ten temat rozmowa była już prowadzona nie rozumiem po co zakładać jeszcze raz ten sam temat

bo to jest sw33t
sede
sede
  12 lutego 2011

Dzizas. Powinien być jeden, podklejony temat z pomysłami a nie miliard w których jest po jednym pomyśle (z resztą przedstawianym już kilkukrotnie) :)
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  12 lutego 2011
sede
sede: Dzizas. Powinien być jeden, podklejony temat z pomysłami a nie miliard w których jest po jednym pomyśle (z resztą przedstawianym już kilkukrotnie) :)

Jest w kalnie FotkaTV. :)
Na normalnym forum by to nie rpzeszlo... :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Co powiedzieli byście na ograniczenia osób które mogą przebywać w jednym "pokoju" na raz ?

Zbedne.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Maery
Maery
  12 lutego 2011
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Jest w kalnie FotkaTV. :)

Dokładnie. A ja tam wchodzę i kopiuję co mądrzejsze posty :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.