leserxD
leserxD
  9 lutego 2011 (pierwszy post)

Dobra siemcia ;D wiec tak... siedze siedze i siedze, robie siol i siedze i nagle ni z gruchy ni z pietruchy wylacza mi sie komputer :D nigdy sie nie wylaczal a na focia tivi sie wylacza... jaka jest tego przyczyna? :D

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  9 lutego 2011
leserxD
leserxD: Dobra siemcia ;D wiec tak... siedze siedze i siedze, robie siol i siedze i nagle ni z gruchy ni z pietruchy wylacza mi sie komputer :D nigdy sie nie wylaczal a na focia tivi sie wylacza... jaka jest tego przyczyna? :D

Komp się przegrzał, bo siedzisz 24/h. :lol2:
sede
sede
  9 lutego 2011
leserxD
leserxD: Dobra siemcia ;D wiec tak... siedze siedze i siedze, robie siol i siedze i nagle ni z gruchy ni z pietruchy wylacza mi sie komputer :D nigdy sie nie wylaczal a na focia tivi sie wylacza... jaka jest tego przyczyna? :D

Nie wytrzymał tego co oglądałeś :D pewnie jakiegoś koniobija :D
leserxD
leserxD
  9 lutego 2011

ja to powazny problem mam a wy sie smiejecie! jak mozecie? :D

Paulina
Paulina
  9 lutego 2011

Normalnie, oglądasz cyckii, to tak jest.
Pomijając to co ściągasz.

sede
sede
  9 lutego 2011

leserxD
leserxD:

przeciążyłeś komputer... i zgasł :)
leserxD
leserxD
  9 lutego 2011
sede
sede: przeciążyłeś komputer... i zgasł :)

przeciazam go jak jestem na jednym pokoju na kamerce i wszystko mam powylaczane? bez przesady ;> to nie zzera az tyle ;>

Motylkowa
Motylkowa: Normalnie, oglądasz cyckii, to tak jest. Pomijając to co ściągasz.

Twoich nie ogladalem juz dawno. jak wchodze na kamerki wylaczam skype i nic nie sciagam ;>
Paulina
Paulina
  9 lutego 2011
leserxD
leserxD: Twoich nie ogladalem juz dawno. jak wchodze na kamerki wylaczam skype i nic nie sciagam ;>

Moich nigdy nie oglądałeś. Nie wierzę.. Ty masz włączone milion rzeczy, które mulą.
leserxD
leserxD
  9 lutego 2011
Motylkowa
Motylkowa: Moich nigdy nie oglądałeś. Nie wierzę.. Ty masz włączone milion rzeczy, które mulą.

ale jak wchodze to wylaczam!
Paulina
Paulina
  9 lutego 2011
leserxD
leserxD: ale jak wchodze to wylaczam!

No to może masz kilka otwartych programów nadających...
leserxD
leserxD
  9 lutego 2011
Motylkowa
Motylkowa: No to może masz kilka otwartych programów nadających...

nie rob ze mnie idioty :D mowie, ze wszystko mam powylaczane... jedynie gadu chociaz i to po wylaczeniu nic nie daje... mam tylko jedna karte z kamerka otwarta... sprawdzalem w ff i chrome. ;]
Paulina
Paulina
  9 lutego 2011
leserxD
leserxD: nie rob ze mnie idioty :D mowie, ze wszystko mam powylaczane... jedynie gadu chociaz i to po wylaczeniu nic nie daje... mam tylko jedna karte z kamerka otwarta... sprawdzalem w ff i chrome. ;]

A długo chodził komp zanim wszedłeś na fotka.tv? ;)
leserxD
leserxD
  9 lutego 2011
Motylkowa
Motylkowa: A długo chodził komp zanim wszedłeś na fotka.tv? ;)

pol godziny mniej wiecej...
leserxD
leserxD
  9 lutego 2011

po 2 to chyba nie powinno miec znaczenia skoro czasami chodzi 3 dni bez przerwy i na nim korzystam z wszystkiego... i nie wylacza sie ;>

sede
sede
  9 lutego 2011
leserxD
leserxD:

Laser mogłeś mieć małe spięcie i zgasł :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.