darion277
darion277
  7 lutego 2011 (pierwszy post)

jak to sie wlacza bo nie wiem czy to wlaczone czy nie niby wlaczone ale nie pokazuje mnie na glownej stronie fotka.tv

melassaa
melassaa
  7 lutego 2011

no porąbane, kamerka działa bez zarzutu , tylko ty sie nie może załaczyc, o co chodzi ? będzie ktoś łaskawie odpowiedziec ? ;p

melassaa
melassaa
  7 lutego 2011

poprawka tu*

shadow07
shadow07
  7 lutego 2011

Identyczny mam problem...

Maery
wpis jest ukryty
fotograf
fotograf
  7 lutego 2011

to jest fajny błąd:

Konto usunięte
Konto usunięte: Error: #1204 Twoje kamera nie jest w stanie emitować obrazu.

pod chrome działa :D a pod operą nie mogłem wcisnąć "zezwól"
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  7 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to sie wlacza bo nie wiem czy to wlaczone czy nie niby wlaczone ale nie pokazuje mnie na glownej stronie fotka.tv

Najpierw robisz "rozpocznij transmisje", a potem czekasz, aż pojawi się zezwolenie na kamerkę.
Wduszasz "zezwól" i czekasz, aż będzie obraz i już.
Czasami po prostu za bardzo muli i na początku jest czarny ekran, trzeba być cierpliwym i poczekać.
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  7 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak nie ma was na głównej stronie to znaczy że macie za mało widzów. Ale poprawimy tak by było stronicowanie. Jak w kamerce jest czarno i nie widać obrazu, zainstalujcie najnowszą przeglądarkę, flash, i inne dodatki.

proponuje pozycjonowac odwrotnie do liczby widzow bo sa pokoje ze maja po kilkaset osob co w ogole wyklucza jakakolwiek rozmowe i ciagle sa na 1 miejscu itd
A tak na poczatku wyswietlani by zawsze byli Ci co maja najmniej widzow wieksza szansa ze ktos wejdzie i z czasem przesuna sie robiac miejsce kolejnym itd ;)

nie wiem czy jasno napisalem :D
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  7 lutego 2011
joker4444
joker4444:

popieram

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Maery
Maery
  7 lutego 2011
joker4444
joker4444: proponuje pozycjonowac odwrotnie do liczby widzow bo sa pokoje ze maja po kilkaset osob co w ogole wyklucza jakakolwiek rozmowe i ciagle sa na 1 miejscu itd

To już jest ustawione ;)
joker4444
joker4444
  7 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To już jest ustawione ;)

na pewno ?
ja ciagle widze te same pokoje na gorze z duza iloscia widzow a pewnie nowe osoby maja ogromne problemy zeby w ogole pokazalo ich na tej stronie :woot:
melassaa
melassaa
  7 lutego 2011

pomogło zaktualizowanie adobe flash player:)

melassaa
melassaa
  7 lutego 2011

i wszelkie komunikatory ktore maja mozliwosc rozmow videop owylaczac... :/

joker4444
joker4444
  7 lutego 2011

niestety wbic sie zeby transmisja byla na stronie Fotka.tv to kolejny problem wcale nie maly
Mam nadzieje poprawia to szybko bo inaczej sporo osob na poczatku juz sie zniecheci :/

seba24mdm
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.