jak to sie wlacza bo nie wiem czy to wlaczone czy nie niby wlaczone ale nie pokazuje mnie na glownej stronie fotka.tv
lista tematów
[Kamerki] Jak to wlaczyc strona 1 z 2
no porąbane, kamerka działa bez zarzutu , tylko ty sie nie może załaczyc, o co chodzi ? będzie ktoś łaskawie odpowiedziec ? ;p
Konto usunięte: jak to sie wlacza bo nie wiem czy to wlaczone czy nie niby wlaczone ale nie pokazuje mnie na glownej stronie fotka.tv
Najpierw robisz "rozpocznij transmisje", a potem czekasz, aż pojawi się zezwolenie na kamerkę.
Wduszasz "zezwól" i czekasz, aż będzie obraz i już.
Czasami po prostu za bardzo muli i na początku jest czarny ekran, trzeba być cierpliwym i poczekać.
Konto usunięte: Jak nie ma was na głównej stronie to znaczy że macie za mało widzów. Ale poprawimy tak by było stronicowanie.
Jak w kamerce jest czarno i nie widać obrazu, zainstalujcie najnowszą przeglądarkę, flash, i inne dodatki.
proponuje pozycjonowac odwrotnie do liczby widzow bo sa pokoje ze maja po kilkaset osob co w ogole wyklucza jakakolwiek rozmowe i ciagle sa na 1 miejscu itd
A tak na poczatku wyswietlani by zawsze byli Ci co maja najmniej widzow wieksza szansa ze ktos wejdzie i z czasem przesuna sie robiac miejsce kolejnym itd ;)
nie wiem czy jasno napisalem :D
niestety wbic sie zeby transmisja byla na stronie Fotka.tv to kolejny problem wcale nie maly
Mam nadzieje poprawia to szybko bo inaczej sporo osob na poczatku juz sie zniecheci :/