Pisząc ten pomył właściwie, myślę o gronie Kobiet w każdym wieku , które dziennie otrzymują na swoje wiadomości niechciane zdjęcia o charakterze erotycznym . Jak wiadomo na tym portalu jest zarówno dużo osób w każdym wieku więc może dało by radę wprowadzić jakieś ostrzeżenia w wiadomościach typu " Twoja Wiadomość zawiera materiał o charakterze " lub Blokowanie z Automatu osoby wysyłającej takie zdjęcia .
lista tematów
[Pomysłomat] STOP ! Dla Osób Wysyłających Zdjecia o charakterze erotycznym na wiadomości
Masz opcję blokuj. A jak opracujesz doskonały system odróżniający prącie od np grubej osoby to zbijesz taki haj$, że zapomnisz o fotce.
Ok @lostsoul231 , zgadzam się z tobą . Ale widzisz powiadomienie przydało by się ze względu na odbiorców którzy nie chcą otrzymywać takich zdjęć z nagością , a wiadomo większość kobiet dostają dziennie masę takich zdjęć . Powiadomienie mogło by pozwolić by taka osoba widząc komunikat bez wchodzenia w taką wiadomość usunęła by od razu wiadomość takiego użytkownika co wysyła zbereźne fotki .
Myślę teraz tak że nie ma co już ciągnąć tematu , najlepiej by wypowiedział się na ten temat jakiś moderator Jeśli o mnie chodzi to temat jest zakończony .
Po prostu wszyscy czekamy na twój innowacyjny system rozpoznawania penisów - patrz - mój przedostatni post.
Wystarczyłby komunikat ze strony serwisu o otrzymaniu pliku ze zdjęciem i niech w kwestii użytkownika leży decyzja, czy chce to zdjęcie zobaczyć czy odrzucića. Nie jest potrzebny żaden innowacyjny system wykrywający penisy, bo tak jak kolega wyżej uważam, że jest to po części odrealnione, a po części po prostu zbędne.
Konto usunięte: Wystarczyłby komunikat ze strony serwisu o otrzymaniu pliku ze zdjęciem i niech w kwestii użytkownika leży decyzja, czy chce to zdjęcie zobaczyć czy odrzucića. Nie jest potrzebny żaden innowacyjny system wykrywający penisy, bo tak jak kolega wyżej uważam, że jest to po części odrealnione, a po części po prostu zbędne.
O właśnie zgadza się i o to mi chodziło tylko nie umiałem tego dobrze określić ,, ten komunikat o pliku ze zdjęciem ,, , a czy taki komunikat był by realny by wprowadzić ze strony serwisu ??
Jestem za, aby został wprowadzony komunikat o pliku ze zdjęciem ze strony serwisu. To jest kwestia drugiego człowieka, aby decydowała o tym, czy chce otrzymać tę , czy odrzucić ;)
BartekLive: O właśnie zgadza się i o to mi chodziło tylko nie umiałem tego dobrze określić ,, ten komunikat o pliku ze zdjęciem ,, , a czy taki komunikat był by realny by wprowadzić ze strony serwisu ??
Nie.
Prędzej miałoby sens - teoretycznie - pojawienie się ogólnej opcji "chcę lub nie otrzymywać zdjęcia we wiadomości prywatnej".
esquilo: BartekLive: O właśnie zgadza się i o to mi chodziło tylko nie umiałem tego dobrze określić ,, ten komunikat o pliku ze zdjęciem ,, , a czy taki komunikat był by realny by wprowadzić ze strony serwisu ??
Nie.
Prędzej miałoby sens - teoretycznie - pojawienie się ogólnej opcji "chcę lub nie otrzymywać zdjęcia we wiadomości prywatnej".
Z wyrazami szacunku dla Moderacji ... No i mój pomysł jest nierealny to prawda , ale dzięki mojemu pomysłowi to ogólnie zarzuciliście 2 dobre pomysły o których by warto pomyśleć moim zdaniem . Tzn :
Pomysł 1 - który został napisany przez Moderatora @CuteNinja - czyli dać ,, komunikat ze strony serwisu o otrzymaniu pliku ze zdjęciem i niech w kwestii użytkownika leży decyzja, czy chce to zdjęcie zobaczyć czy odrzucića '' to jest dobry pomysł .
lub Pomysł 2 wprowadzić w Ustawieniach dla każdego użytkownika taką opcję jak napisała Pani moderator @esquilo czyli , dodać opcję "chcę lub nie otrzymywać zdjęcia w wiadomości prywatnej" .
No i to by było w sumie rozwiązanie , Pozdrawiam