IHateYooou
IHateYooou
  9 grudnia 2016 (pierwszy post)

*Opcja subskrybowania kanalu na kamerkach*
Jesli lubimy czyjes transmisje to powinna byc opcja jak na yt ze mozna wlaczyc powiadomienia, ktore by nas informowaly ze ta osoba o tej czy o tamtej godzinie nadaje transmisje, badz tez jest teraz aktywna na tv. Czasem mozna zaobserwowac "prawidlowosc" w jakich godzinach ta osoba jest najczesciej aktywna i kiedy mozemy jej posluchac :)

Druga sprawa ,bardzo irytujaca jest to ze losowe profile pokazuja sie automatycznie po wejsciu na fotke, czasem nie mozna pojsc dalej jesli nie zaglosujemy na dana osobe, a czasem jest to nam nie na reke na tego kogos glosowac bo ani nie chcemy dac "tak"ani "nie" zeby nie urazic jesli to ktos znajomy. Wprowadzcie cos zeby jesli nie ma sie ochoty na kogos zaglosowac byla rowniez opcja *pomin, przejdz do nastepnej osoby* (wstrzymanie sie od glosu). Bardzo to glupie bo jesli nie odda sie glosu to przy kazdym logowaniu pojawia sie jeden i ten sam profil, co sprawia ze wyswietlamy sie u tej osoby jako osoba, ktora ogladala jej profil kilkanascie razy wychodzac na jakas stalkerke -. - i to z winy portalu bo sam z automatu narzuca ten profil. Dlaczego chce czegos takiego, no wiec wyobrazcie sobie sytuacje w jakiej sie znajduje:wyswietla mi sie profil osoby ktora mieszka w mojej miejscowosci i ktora w podstawowce bylam zauroczona co zreszta wiedzial, aczkolwiek te czasy minely, ma zone, dzieci, moje gowniarskie zauroczenie rowniez minelo wraz z wiekiem no i fotka mi z automatu podaje ten profil, on mysli wchodzi tyle razy pewnie dalej ma jakas obsesje (a przynajmniej ja bym tak pomyslala bedac na jego miejscu) . I ta konsternacja albo wyjdziesz na stalkerke albo dasz nie to pomysli wredna, zawistna malpka albo dasz serduszko co tez zostanie dziwnie odebrane jakobym zywila nadal jakies uczucia do tej osoby a przeciez ma rodzine. Wiec chce opcje pomin glosowanie , obejrzyj inne profile na fotce. . . Bo oddawanie glosu na ta osobe jest mi zwyczajnie nie na reke. . .

Falszywy
Falszywy
  11 grudnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Druga sprawa ,bardzo irytujaca jest to ze losowe profile pokazuja sie automatycznie po wejsciu na fotke

O tak, powinna wyskakiwać strona startowa, a nie jakiś profil.

Wyobrazić sobie wbijasz na fotke, a tu jakis knyp wlasnie dodal siurdaka i myk takie wielkie pęto na caly monitor..

zalosne doprawdy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.