Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

MusTruskawkowyx3
MusTruskawkowyx3
  2 marca 2016

Fajnie gdyby wprowadzili te zmiany, grupy by ożyły.. pamiętam jak kiedyś było ich tak dużo a teraz garstka aktywnych. Powoli wszystko nam zabierają z tych grup..teraz to nawet coś z linkami się dzieje :/ A część osób jest tylko ze względu na grupy..

Psychik
Psychik
  2 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz to nawet coś z linkami się dzieje :/

no właśnie mozna było linkować w blogach a teraz problemy są z tym ...
bo raz link wejdzie a raz nie ... wszystko psują tylko:/

Wiec wkońcu pora na porządne i sensowne zmiany .....
elcia1988
elcia1988
  3 marca 2016
Psychik
Psychik: gfh: fajnie gdyby ktoś z FOTKI dał jakiś znak :) czy te zmiany wgl są możliwe.. Tylko potrafią pisać: ze cały czas ktoś przegląda forum ... Ale rownież mogliby z nami podyskutować ....

Widocznie wolą się tylko przyglądać zamiast porozmawiać...
A zmiany te naprawdę bardzo by się przydały :( szkoda tylko, że nie widzą tego akurat te osoby do których kierowany jest ten wątek
DietCoke
DietCoke
  4 marca 2016

Moze napiszmy wszyscy do fotka.team podamy im linka do tego forum ?

Psychik
Psychik
  4 marca 2016

Pisałam - twierdzą że cały czas forum jest sprawdzane

Asiuniaa97
Asiuniaa97
  4 marca 2016

Kurcze do czego to doszło żeby zwykli ludzie tak bardzo się starali, a od moderatorów tejże strony nie było znaku. Przynajmniej mogli by napisać czy są za czy przeciw czy mogliby to wprowadzić, a nie taka olewka totalna :/ Tymabrdziej, że pomysły są dobre

Psychik
Psychik
  4 marca 2016
Psychik
Psychik: A ja mam jeszcze jedną propozycję... Ponieważ często się zdarza ze Klanowicze pisza bloga i musza czekać na akceptację .... A chcą napisać kolejnego ... I czekaja czasem długo (cały dzień) aż zostanie dodany blog....Zmiana polegałaby na tym iż mogliby napisać te 3 blogi odrazu a one będę w zakłądce : BLOGI OCZEKUJACE. Aby jeden po drugim mogli napisac i oczekiwały do akceptacji te 3 blogi...

Ja jeszcze raz przypomnę o tym ..
bo pewnie nie każda z Was widziała.,.
Co sądzicie?
Psychik
Psychik
  4 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej mogli by napisać czy są za czy przeciw czy mogliby to wprowadzić

dokładnie .... lepsza by była konkretna odpowiedz tak/nie niz takie milczenie :)
Psychik
Psychik
  4 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam jeszcze pomysł ! Co Wy na to aby w grupach było coś takiego, że jeden blog jakiś ważny (np ważna informacja dla klanowiczów, linownia itp) można by było ustawic tak aby on ciagle był jako pierwszy blog. Tak jak jest na forum. Że jakiś watek jest pierwszy ciagle. Bo jak dla mnie to by było przydatne i to bardzo.. W grupach na fb tak jest i myśle, że takie coś cieszyło by się sława. Nikt nie musial by tego bloga nigdzie szukac, bo był by na widoku :)

oraz..... przypominam o tym
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII: Ja nadal podbijam moja propozcyje z widocznym limitem znaków/automatyczna blokada przy komentarzach oraz dodawanie komentarzy przy użyciu ENTERa
MusTruskawkowyx3
MusTruskawkowyx3
  5 marca 2016

No dobrze by się określili czy coś zrobią w tym kierunku.

Co do Waszych powyższych pomysłów też jestem jak najbardziej ZA

yutrzejsza
yutrzejsza
  6 marca 2016

Nadzieja umiera ostatnia, pamiętajcie! Trzeba wierzyc, ze jednak fotka zrobi to dla nas!

Psychik
Psychik
  7 marca 2016

no ja liczę na to :P

Psychik
Psychik
  7 marca 2016
Psychik
Psychik: vvesolaa: Ja mam jeszcze pomysł ! Co Wy na to aby w grupach było coś takiego, że jeden blog jakiś ważny (np ważna informacja dla klanowiczów, linownia itp) można by było ustawic tak aby on ciagle był jako pierwszy blog. Tak jak jest na forum. Że jakiś watek jest pierwszy ciagle. Bo jak dla mnie to by było przydatne i to bardzo.. W grupach na fb tak jest i myśle, że takie coś cieszyło by się sława. Nikt nie musial by tego bloga nigdzie szukac, bo był by na widoku :)

Mi sie to jeszcze bardzo podobaa ... Tez ciekawy pomysl ...
Przydaloby sie - klanowicz wchodzac do klanu mialby wazne info przed soba ...
I na starcie wiedzialby co i jak ...

Bo tak pozniej blog taki gdzies tak "ginie"
PinkEvilx33
PinkEvilx33
  7 marca 2016

Powinni wprowadzić to wszystko co zostało tutaj wymienione i zrobić porządek z tymi błędami w linkowni, żeby nie trzeba było ich szukać 2-3 strony dalej, tak samo jak znikająca treść blogów ;/ jest dużo aktywnych grup ale niekiedy udziela się tylko garstka osób, wiadomo nikt nikogo na siłę nie zmusi ale może przywrócenie dawnych rzeczy w grupach jakoś by zachęciło nowe osoby do udzielania się i w ogóle ;/

PinkEvilx33
PinkEvilx33
  7 marca 2016

Możliwość dania Klanowiczką wypisania trzech blogów jednocześnie też byłaby super, bo nieraz się właśnie ktoś spieszy albo nie chce żeby blogi przepadały i czeka długo na akceptację, to by było duże ułatwienie dla nich

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.