Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  14 lutego 2016 (pierwszy post)

Tego posta piszę w imieniu WSZYSTKICH założycieli grup oraz klanowiczy którzy udzielają się w grupach i chcą aby zostały ożywione.

d83dde0c

Grupy dla nas są czymś więcej niż tylko grupa powiązana podobnymi zainteresowaniami. W naszych grupach "tętni życiem"- można nawiązać nowe znajomości wirtualne ale też i w realu- ponieważ część z nas dzięki grupom spotkała się osobiście. Rodzi się przyjaźń i znajomość na lata ponieważ każdy zna się już tutaj kilka dobrych lat. Rozmawiamy na różne tematy , wymieniamy się doświadczeniami swoimi, spędzamy tu miło czas odrywając się na chwile od swojego życia - relaksujemy się.

d83dde0a

Dlatego chcemy zmian! Zmian które uatrakcyjnią nasze grupy- ponieważ powoli zanikają stają się mniej popularne i chcemy temu zapobiec.Zmiany które byśmy chcieli:
1. RUCHOME AVATARY wraz z opisem klanu , avatar jest wizytówką grupy chcemy powrotu tej funkcji.
2. WYRÓŻNIENIE GRUP-
była to ciekawa opcja pokazania grup /zareklamowania / zdobycia większej ekipy.
3.WIECEJ KOLORÓW W EDYTORZE BLOGA-
jest mały wybór kolorów i beznadziejny -obecnie. Niech wróci większa ilość jak była kiedyś .
4.INFORMATOR -
która będzie znajdować się pod nazwą grupy i założycielka będzie mogła wpisać tam ważną informację. Będzie ona przykuwała uwagę Wszystkich zapisanych Klanowiczy na pewno która codziennie będzie można edytować.
5. ZAPRASZANIE DO GRUPY POPRZEZ -
"zaproś do grup" czyli wprowadzenie nowej opcji np przy opcji gdzie mamy napisz wiadomość itd. Oczywiście z limitem tylko jakimś sensownym. Z takiej opcji mogłaby korzystać tylko ADMIN KLANU. Po kliknięciu automatycznie wysyłana była by taka wiadomość o zaproszeniu do grupy. Zmniejszyło by to SPAM.

d83dde03 d83dde0a

Zmiany na pewno odratują grupy i wrócą na swój tor tak jak kiedyś.
Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby .
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi i uzasadniania .
Napiszcie czym dla Was są grupy - pokażmy że są dla nas ważne-a nie jakieś tam średnie czy łączenie w pary itp.

elcia1988
elcia1988
  29 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wczoraj moglam edytowac czcionke, dzisiaj tez (sprawdzilam teraz), wiec w naszej grupie chyba nie ma takiego problemu. Znowu moze w jednych grupach bedzie ten problem, w drugich nie bedzie, tak jak z opisem, w niektorych mozna zmieniac, w niektorych nie. Masakra.

Ja od wczoraj nie mogę tego robić na żadnej przeglądarce :/ ani chrome, ani mozilla, ani IE ... czyszczenie pamięci nie pomogło ani instalowanie przeglądarki na nowo :/
yutrzejsza
yutrzejsza
  29 kwietnia 2016

Nawet nie ma co tracic czasu na czyszczenie pamieci itd. Fotka zawsze tak radzila, zwalala wine na nasze przegladarki. To nigdy nie pomagalo. Tutaj tylko fotka moze pomoc, ale czy ona w ogole wie co to znaczy pomoc uzytkownikowi, zmienic cos dla niego, cokolwiek zrobic dla niego dobrego, watpie.
Ostatnio stwierdzilam, po tym jak zabrali nam mozliwosc zmienienia opisu ze chyba gorzej byc juz nie moze, a jednak moze... Niedlugo juz nic nie bedziemy mogli zrobic w grupach, wiec cieszmy sie najlepiej chwila.

Bunicha
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
Bunicha
  29 kwietnia 2016

A ja nadal nie mogę zmienić opisu ani avataru, a sprzęt wyczyściłam - jakieś propozycje? Czy może tylko "vip" grupy mogą zmieniać? Albo trzeba komuś zapłacić? Komu i ile?

bananowyczipsxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
bananowyczipsxD
  29 kwietnia 2016

Hah niedługo pozostanie nam jedynie przeniesienie grup na jakiś inny portal ;P

kategoryczna
kategoryczna
  30 kwietnia 2016
bananowyczipsxD
bananowyczipsxD: Hah niedługo pozostanie nam jedynie przeniesienie grup na jakiś inny portal ;P

To chyba by było najlepsze rozwiazanie :) ;d tylko gdzie ?
yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016
Bunicha
Bunicha: A ja nadal nie mogę zmienić opisu ani avataru, a sprzęt wyczyściłam - jakieś propozycje?

Teraz moze fotka poradzi 'zmien komputer' :D
yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016
bananowyczipsxD
bananowyczipsxD: Hah niedługo pozostanie nam jedynie przeniesienie grup na jakiś inny portal ;P

Chyba nie bedzie wyjscia :/ chyba, ze fotka wezmie sie do roboty W KONCU!
kategoryczna
kategoryczna
  30 kwietnia 2016

Ola, liczysz na to? Gdyby mieli coś zrobić to już by zaczęli coś robić - chociazby poprzez odezwanie się tu do Nas.

DelikatneSerce
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
DelikatneSerce
  30 kwietnia 2016

no to jest chore naprawde dwa dni temu moglam normalnie napisac bloga a teraz co nic nie mozna zrobic

gfh
gfh
  30 kwietnia 2016
Bunicha
Bunicha: A ja nadal nie mogę zmienić opisu ani avataru, a sprzęt wyczyściłam - jakieś propozycje?

też tego próbowałam i to nic nie daje. ;x
gfh
gfh
  30 kwietnia 2016
DelikatneSerce
DelikatneSerce: no to jest chore naprawde dwa dni temu moglam normalnie napisac bloga a teraz co nic nie mozna zrobic

Właśne!!! Pojawił się kolejny problem, ponieważ bardzo dużo osób nie może napisać normalnie bloga.. ponieważ u tych osób nie ma możliwości zmiany czcionki/koloru.

CO NASTĘPNE ZNIKNIE? :)
yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016

Zeby tak zepsuc grupy, to jest nie do pomyslenia. Zamiast naprawiac, to coraz gorzej jest!

yutrzejsza
yutrzejsza
  30 kwietnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Ola, liczysz na to? Gdyby mieli coś zrobić to już by zaczęli coś robić - chociazby poprzez odezwanie się tu do Nas.

Masz racje.
kategoryczna
kategoryczna
  30 kwietnia 2016

HALO , POLICJA?! PROSE PRZYJECHAĆ NA FORUM FOTKI ALBO DOBIC SIE DO NICH BY SIE DO NAS ODEZWALI...

kategoryczna
kategoryczna
  30 kwietnia 2016

A ja nie wiem czy to u mnie błąd jakiś jest czy cus, ale no napiszę, ja nie mogę wgrywać zdjec do albumów, wyskakuje mi bład wczytywania

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.