Może czas rozważyć droga Administracjo, definitywne usunięcie obrazków z profili i zablokować możliwość tworzenia avatara, ze zdjęcia co go nie ma w albumie, niespełniającego zasad...
Duża większość użytkowników ma swoją twarz ustawioną i tak powinno być, jak to widać poniżej, nikt wtedy nie ma problemu rozróżnieniu do kogo profil należy, a też skończyłoby się ustawianie, nieswoich nóg, tyłków, fejków itd. a przynajmniej ograniczyło.
Koniec obrazków, jak ktoś syfi w serwisie, to niech pokazuje swoją twarz.
lista tematów
[Pomysłomat] Proszę, usuńcie Avatary strona 1 z 2
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Tu akurat jestem na nie, jak sama nazwa wnosi, jest to tylko awatar.
Awatar wcale nie musi przedstawiać Użytkownika, chyba, że należy on do Administracji
Myślę, że ten pomysł zwyczajnie nie przejdzie na Fotka :P
Co by tam nie mówić to jednak serwis społecznościowy.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Jestem na NIE i prawdę mówiąc jestem wkurzony, że moderatorzy są już pozbawieni możliwości wstawienia w avatar obrazka. Przydałoby się jedynie rozszerzenie moderacji avatarów ale to już nie jest dyskusja na temat publiczny ;)
Dupa cycki. Wystarczy że już są ograniczenia dotyczące avatarków, to jeszcze większe chcecie.
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
gregbond: Może czas rozważyć droga Administracjo, definitywne usunięcie obrazków z profili i zablokować możliwość tworzenia avatara, ze zdjęcia co go nie ma w albumie, niespełniającego zasad...
a kim ty jestes czlowieczku zeby decydowac o tym co kto ma na avatarze?
Avatar to Avatar i mozna miec nawet kupe tam. Bezsensem byloby ograniczac ludziom wszystko po kolej.
Juz wystarczająco duzo usunieto tego, co bylo tu bardzo dobre.
Shaitan: Jestem na NIE i prawdę mówiąc jestem wkurzony, że moderatorzy są już pozbawieni możliwości wstawienia w avatar obrazka.
całkowity bezsens
jesli ktos chce widziec zdjęcia to może wejsc na profil, a cóż to za problem, nie rozumiem ale przez propozycje TEGO WLASNIE TYPU tak sie dzieje.
to duża czy większość?
rozumiem ze większość. Ale czy ja mam na imie WIEKSZOŚĆ?
temat nielogiczny i powinien być zamknięty. Tyle