Paffeuu
Paffeuu
  2 grudnia 2015 (pierwszy post)

Witam,

Proponuję dodać bardzo maleńki, ale istotny detal. Chodzi o dane EXIF,

Jeżeli po zmianie loginu chcemy ściągnąć zdjęcie na HDD i dodać ponownie w przyszłości, to nie możemy, bo pochodzi ono teoretycznie z innego profilu [Zabezpieczenie przed kradzieżą zdjęć]. Idąc dalej tym tokiem myślenia - jest kradzione, pochodzi z nieistniejącego już profilu. [Nie piszę już o sytuacji, gdzie inny User przejmie nasz stary login] Wtedy "zabezpieczenie" raczej ułatwia zabawę stalkerom, oszustom etc.

To dość duży problem. Rozwiązanie jest dziecinnie proste, podczas zmiany loginu wszystkie zdjęcia powinny otrzymać nowy dopisek z nowym loginem Użytkownika.

Myślę, że troszkę przy tym posiedzicie, ale zawsze można iść na [Łatwiznę] i zwyczajnie zrezygnować z tego pseudo zabezpieczenia. Mamy już prawie 2016 rok, powinniście się rozwijać, a nie cofać w rozwoju.

Dalej myślcie już sami, to nie Disneyland.d83ddc4b

chodznasanki
chodznasanki
  3 grudnia 2015

Na nie i przestań wymyślać bzdurne rzeczy

Paffeuu
Paffeuu
  3 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Na nie i przestań wymyślać bzdurne rzeczy

Nieszczególnie interesuje mnie zdanie ludzi Twojego pokroju.
Psyko
Psyko
  5 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: teoretycznie z innego profilu [Zabezpieczenie przed kradzieżą zdjęć]

chłopie co tu piszesz kradzione nie można dodać ba każde zdjęcia ma login >
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie inny User przejmie nasz stary login]
Nie możesz wgrać tej fotki, ponieważ pochodzi ona z profilu Cole4Energy2000.fotka.pl

co to tego to masz pisownie do http://www.fotka.pl/team o zwolnienie logingu :)
Paffeuu
Paffeuu
  5 grudnia 2015

Jest dokładnie tak, jak pisałem w innym wątku.

Wylęgarnia upośledzonych internautów d83dde2d

Psyko
Psyko
  5 grudnia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: jest dokładnie jak pisałem w innym wątku.

d83ddc46 tak jak wyżej piszesz pisałem w innym wątku > To po co ten kolejny temat ?
Paffeuu
Paffeuu
  5 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak wyżej piszesz pisałem w innym wątku > To po co ten kolejny temat ?

Specjalnie po to, żebyś spytał i rozwinął umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Wszystko dla Ciebie @Pysko. W końcu ktoś o Ciebie dba.d83dde33

+ Nie życzę sobie, żebyś edytował moje wypowiedzi przez zacytowaniem ich.
Jesteś tutaj nie od dziś, regulamin powinieneś znać na pamięć. Myślę, że nie jest to zbyt dobry pomysł chłopaku.
Psyko
Psyko
  5 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Specjalnie po to, żebyś spytał i rozwinął umiejętność czytania ze zrozumieniem.
czytać umiem i wiem o co ci chodzi d83ddc47
No tak ty konto od 2013 i temu nie rozumiesz moich wypowiedzi po wyżej da się to przeżyć :)
Konto usunięte
Konto usunięte: W końcu ktoś o Ciebie dba

Dziękuję ci bardzo chociaż jedna osoba :)
Paffeuu
Paffeuu
  18 grudnia 2015

Podbijam temat.

Broker
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
Broker
  19 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zwyczajnie zrezygnować z tego pseudo zabezpieczenia

Weź już może przestań z tymi bezsensownymi tematami, oczywiście był byś zadowolony jak by Ci ktoś z profilu zdjęcie skopiował i wstawił na swój fejkowy profil, nic z twoich wypowiedzi nie wynika, tylko tam takie twoje wypociny:p
Oczywiście że na nie...
Paffeuu
Paffeuu
  19 grudnia 2015
Broker
Broker: Weź już może przestań z tymi bezsensownymi tematami, oczywiście był byś zadowolony jak by Ci ktoś z profilu zdjęcie skopiował i wstawił na swój fejkowy profil, nic z twoich wypowiedzi nie wynika, tylko tam takie twoje wypociny:p Oczywiście że na nie...

I takie słowa padają ze strony MP? Zastanów się chłopaku,czy w ogóle wiesz co piszesz + naucz się poprawnie pisać po polsku, bo zwyczajnie wstyd mi za takie przypadki jak Ty.

Jeżeli nie masz niczego sensownego do napisania, to zwyczajnie nie pisz.
Piastujesz tu funkcje moderatora podstawowego, masz służyć pomocą w sprawie forum, a nie atakować Użytkowników.

Jeżeli znów prywatnie chcesz wypowiadać takie, a nie inne słowa, to musisz brać pod uwagę to, że może Ci się to niezdrowo odbić.

Pamiętaj nieuku, że poprawa zabezpieczeń to rozwój.
Nie nabijaj bezsensownych postów i wracaj wyładowywać frustracje banując dzieci na hyded83dde02
Psyko
Psyko
  19 grudnia 2015
Broker
Broker: Weź już może przestań z tymi bezsensownymi tematami,

dokładnie :superkupa: wiesz mądrala : Hm Tym scrimmem nie boss )
Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanów się chłopaku,czy w ogóle wiesz co piszesz +

d83ddc46 co ty piszesz sam si e zastanów :) chłopaczku :0
Spaks
Spaks
  19 grudnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 4233
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest dokładnie tak, jak pisałem w innym wątku.

Debatujesz tu jak masz inny wątek :)> źle z tobą jest . Fp nie powróci za taką pisownią :P
Paffeuu
Paffeuu
  19 grudnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 5915
Konto usunięte
Konto usunięte: Debatujesz tu jak masz inny wątek :)> źle z tobą jest . Fp nie powróci za taką pisownią :P

Piszesz zupełnie jak psychopatyczny moderator forum, który non stop mnie tu atakuje. Jeszcze te przygłupie symbole emotikon.
Konto usunięte
Konto usunięte: Debatujesz tu jak masz inny wątek :)> źle z tobą jest

Chyba jednak nie jest ze mną tak źle...

Wróć na samą górę i poczytaj sobie dokładnie co, i z jakich fragmentów wypowiedzi cytujesz ciemnogrodzianinie :śmieszna ikonka (:P):

Ale pociesze Cię tym, że takich jak Ty w kraju jest stanowcza większość, nie odstajesz od reszty...

Dopiero z czasem człowiek zaczyna to widzieć.
Spaks
Spaks
  19 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Piszesz zupełnie jak psychopatyczny moderator forum,

Oj kogo masz na myśli :wtf:
Konto usunięte
Konto usunięte: róć na samą górę i poczytaj sobie dokładnie co,

przeczytałem masz watek w innym temacie zrozumiesz mnie co pisze i ty po co ten team podkreślam po raz kolejny "WATEK"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.