Infantee24
Infantee24
  3 listopada 2015 (pierwszy post)

Witam czy byłaby możliwość zrobienia wątku " fotka kiedyś i dziś". Z racji tego, że się zmieniał image, fajnie by było przypomnieć sobie jak to było od samego początku. Ja pamiętam od "opisówek" w profilach " o mnie, wymarzony partner...", głosowaniu od 1-11 oraz jak była taka opcja, że można było zobaczyć jakie dany użytkownik dawał komentarze i jakie otrzymał (opcja otrzymane i wysłane).
Z góry dziękuję.

inkwizytorfotki
inkwizytorfotki
  3 listopada 2015

jestem za popieram

Attie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 2
Attie
  3 listopada 2015
http://www.fotka.pl/grupa/9/Fotkowo/Fotki/5,Stara_Fotka/88964907,,1416266508 - Tu masz torche materiału :)
Посмотри в мои глаза, в них горят глаза твои
Infantee24
Infantee24
  3 listopada 2015

Dziękuję bardzo :)

Psyko
Psyko
  5 listopada 2015
Attie
Attie: Tu masz torche materiału :)

to co wkleiłaś link do grupy stara fotka to jest do ja anioł jestem ;} :zonk:
Shaitan
Shaitan
  7 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to co wkleiłaś link do grupy stara fotka to jest do ja anioł jestem

A przyjrzyj się dokładnie materiałom tam zawartym ;)

Ale ten czat był.. brzydki :crylol:

Ja mam jeszcze gdzieś na dysku chyba starsze screeny..
ThePolishMrTrololo
ThePolishMrTrololo
  7 listopada 2015

a podobno wklejanie jawne rozmów chatowych jest zabronione szkoda ze nie przez mod

Shaitan
Shaitan
  7 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a podobno wklejanie jawne rozmów chatowych jest zabronione szkoda ze nie przez mod

Szkoda, że nie odróżniasz rozmowy prywatnej od screena z maina.
Attie
Attie
  7 listopada 2015
Shaitan
Shaitan: Ale ten czat był.. brzydki Ja mam jeszcze gdzieś na dysku chyba starsze screeny..

ja ostatnio poczyściłam. 9GB tego było :D
ścinek, screenów, banów, tłumaczeń itd :D

Był brzydki ale za to jaki był oblegany d83dde33 może nie na screenach ale Ty pewnie pamiętasz co się działo na 18+ :D
Psyko
Psyko
  7 listopada 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: A przyjrzyj się dokładnie materiałom tam zawartym ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pamiętam od "opisówek" w profilach " o mnie, wymarzony partner...", głosowaniu od 1-11 oraz jak była taka opcja

Nie Czat oki ale to co fakt to paska racja :) tylko to d83ddc46 nie myl pojedź :))
Shaitan
Shaitan
  7 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie Czat oki ale to co fakt to paska racja :) tylko to nie myl pojedź :))

Daj mi ktoś translator...

Attie
Attie: ja ostatnio poczyściłam. 9GB tego było :D ścinek, screenów, banów, tłumaczeń itd :D

Ja większość też dawno powywalałem, ale jeszcze gdzieś coś jest w różnych folderach, z deka burdel na dysku xd

Attie
Attie: Był brzydki ale za to jaki był oblegany może nie na screenach ale Ty pewnie pamiętasz co się działo na 18+ :D

Oj tak, jedna wielka masakra... teraz to już nawet czat powoli umiera, same głupoty piszą, ani włączyć się do rozmowy ani zarzucić komuś banem xd
Psyko
Psyko
  7 listopada 2015
Shaitan
Shaitan: Daj mi ktoś translator...

dokładniej :) dobrze wiesz o co kaman:) miłego wieczorku :bye: i pozdro :)
Attie
Attie
  8 listopada 2015
Shaitan
Shaitan: Ja większość też dawno powywalałem, ale jeszcze gdzieś coś jest w różnych folderach, z deka burdel na dysku xd

no mi dysk właśnie odmówił posłuszeństwa w związku z tym musiałam coś z tym zrobić :D
Shaitan
Shaitan: Oj tak, jedna wielka masakra... teraz to już nawet czat powoli umiera, same głupoty piszą, ani włączyć się do rozmowy ani zarzucić komuś banem xd

nóż się w kieszeni otwiera? xD no ci którzy byli dalej tam są. mało nowej, świeżej krwi :3 chociaż modów połowy nie znam :D
inkwizytorfotki
inkwizytorfotki
  9 listopada 2015

szkoda że już niema opcji prywatny pokój

Shaitan
Shaitan
  9 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda że już niema opcji prywatny pokój

Mnie tego nie szkoda, bo niestety w większości przypadków służyło to zboczeńcom namawiającym dzieci do rozbierania się za zakup gwiazdy czy inne durne obiecanki, wejście na praktycznie każdą taką transmisję kończyło się nadaniem bana.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.