Czy mozna dodac video a nie tylko zdjecia?
lista tematów
[Pomysłomat] Czy mozna dodac video a nie tylko zdjecia?
Kiedyś jak u władzy chyba inne osoby byli to jak moja świetna Pamięć Jest nieomylna to co chyb takiego było coś
Kliknij w ten link http://www.fotka.pl/forum/pomyslomat_moderate/temat/nowy i przedstaw im swój pomysł
Akceptacja i uruchomienie tematu trwa chyba nie dłużej niż kalendarzowe 7 dni Lub w tym czasie mogą ci ten pomysł nie udzielić akceptacji Czyli ja to nazywam było ale się zmyło
ok dzieki:) po prostu sadzilam ze fajnie by bylo zeby mozna bylo dodawaac rozne filmiki ale tez zeby zobaczyc jak ktos wyglada..bo mozna by bylo wiedziec lepiej z kim sie rozmawia ale dzieki:)
Jak wspomniałam jest od tego stosowny dział, profil raczej byłby magazynem, co uważam za zbędne. Szczególnie z uwagi na założenie portalu jako prezentującego profile & przede wszystkim zdjęcia.
Pamiętaj też, że link z YT przykładowo można umieścić sobie w komentarzu, opisie, statusie profilu.
Można to zobaczyć jeżeli dana osoba robi transmisję. W chwili nadawania - przy wejściu na profil - pojawia się stosowne okienko. Zawsze można poprosić kogoś o zrobienie tv.
Tak czy inaczej wątek przenoszę na odpowiedni dział :-).