Jak w temacie propozycja kilku zmian strony profilu:
Tło Zdjęcie w tle z przyczyn "kafelkowania" są nieładne, można by to zmienić poprzez narzucenie tła u góry jak to ma miejsce w już znudzonym facebooku/twitterze lub określić wielkość zdjęcia by zajmowało całą powierzchnię
Zdjęcia Pomysł z folderami nie był zły. Proponuję dać możliwość na stronie "głównej" profilu umieszczenia od 4 do 6 zdjęć i wymiany między folderem drugim. Da to przejrzystość profili. Ewentualna możliwość formy ułożenia tych "kafelków" w określony przez użytkownika sposób
Wpisy Przywrócić możliwość wpisów na stronie "głównej" profilu
P.S. liczę, że ktoś z "góry" fotkowego światka zagląda tutaj i monitoruje pomysł użytkowników
Pozdrawiam Jak w temacie propozycja kilku zmian strony profilu:
Tło Zdjęcie w tle z przyczyn "kafelkowania" są nieładne, można by to zmienić poprzez narzucenie tła u góry jak to ma miejsce w już znudzonym facebooku/twitterze lub określić wielkość zdjęcia by zajmowało całą powierzchnię
Zdjęcia Pomysł z folderami nie był zły. Proponuję dać możliwość na stronie "głównej" profilu umieszczenia od 4 do 6 zdjęć i wymiany między folderem drugim. Da to przejrzystość profili. Ewentualna możliwość formy ułożenia tych "kafelków" w określony przez użytkownika sposób
Wpisy Przywrócić możliwość wpisów na stronie "głównej" profilu
P.S. liczę, że ktoś z "góry" fotkowego światka zagląda tutaj i monitoruje pomysł użytkowników
Pozdrawiam
lista tematów
[Pomysłomat] Zmiana wyglądu stron profili
Zastanawia mnie tylko po co to samo w wersji dwa ;D
Konto usunięte: Tło Zdjęcie w tle z przyczyn "kafelkowania" są nieładne, można by to zmienić poprzez narzucenie tła u góry jak to ma miejsce w już znudzonym facebooku/twitterze lub określić wielkość zdjęcia by zajmowało całą powierzchnię
Tu na nie.
Osobiscie odpowiada mi obecny schemat dzialania tej opcji
Konto usunięte: Zdjęcia Pomysł z folderami nie był zły. Proponuję dać możliwość na stronie "głównej" profilu umieszczenia od 4 do 6 zdjęć i wymiany między folderem drugim. Da to przejrzystość profili. Ewentualna możliwość formy ułożenia tych "kafelków" w określony przez użytkownika sposób
Polowicznie na tak...
Popieram pomysl z ograniczeniem ilosci zdjec... Z tym, ze sklonilabym sie do 1. reszta w osobnym albumie/ach.
Ukladanie 'kafelkow' na nie - niewygodnie by sie przegladalo profile, gdyby na kazdym ulad byl inny...
Tu na tak
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)