PooX
PooX
  3 sierpnia 2015 (pierwszy post)

Wiem, że każdy na czacie ma problem z pisaniem w linii, a przyczyna jest tylko jedna i wszystkim na pewno znana. Chodzi mianowicie o ograniczoną ilość literek w jednej wiadomości.... d83dde30 Dlatego zainspirowany BlackMoonLad chciałem podzielić się z wami swoim pomysłem, a mianowicie chodzi o zwiększenie liczby znaków/słów w wiadomości tj. proponuję jakieś 250 słów. Wiem, że to i tak mało ale od czegoś zawsze trzeba zacząć, bo mnie strasznie denerwuje gdy się chce wyżalić i muszę pisać w notatniku by dzielić odpowiednio wiadomości albo je skracać i uszczegółowić [tego wręcz nienawidzę], a po tym zdarza się i zjawisko takie, że każą mi pisać w linii -,- to jest strasznie okropne. Dlatego raz jeszcze namawiam do tego by Guru fotki się ugięło pod moim pomysłem co skutkowałoby zmniejszeniem banów za niepisany tekst w linii.

Pozdrawiam PooXik

HABIBl
HABIBl
  4 sierpnia 2015

Czat != Prywatne Wiadomości

eseje to ty sobie pisz komuś na pw, a nie na czacie, który służy do krótkich, zwięzłych, gównoznaczących wiadomości

PooX
PooX
  4 sierpnia 2015

co nie zmienia faktu, że na prv też jest ograniczona liczba znaków, a jeśli rozmowa dotyczy więcej niż dwóch osób? (:

OTGenasis
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.