rafaal1
rafaal1
  14 maja 2015 (pierwszy post)

Na pewno nie jedna osoba z Was pisala dluzsza chwile z osoba ktora okazala sie fejkiem. Moznaby doczepić do zdj profilowego jakiś znaczek badz inny kolor ramki przy zdj profilowym osobom które przeslaly zdjęcie z napisanym Nickiem i data na kartce lub pokazaly sie na kamerce. Każdy miałby wybór czy chce pisac z osobami zweryfikowanymi czy ryzykuje pisząc z osobami niezweryfikowanymi. Moderatorzy nie musieliby szukac fejkow to czy chcemy byc zweryfikowani musiałoby wyjść z naszej inicjatywy. Wtedy nie mielibyśmy niespodzianki po 2tys wymienionych wiadomości ze nie piszemy z Karolina tylko byc może Karolem :)

AIeksandra
AIeksandra
  15 maja 2015

Takowy pomysł był już poruszany, ale popieram. ;)

WaitingOnlyForYou
WaitingOnlyForYou
  15 maja 2015

Popieram.

I chciałby by mój pomysł kolejny został dodany... bo go nie dodano już od ponad miesiąca..i wisi w poczekalni

rafaal1
rafaal1
  15 maja 2015

byl poruszany i nikomu nie przeszkadzaja fejki? :) Wlasciwie to sposob w jaki beda oznakowani i w jaki sposob to bedzie przebiegalo to mi obojetne byle zeby to bylo ;) Moze byc nawet ta funkcja dostepna dla osob posiadajacych gwiazde ale zeby byla jakakolwiek mozliwosc rozroznienia zweryfikowanych profili ;) Jak ktos ma lepszy pomysl to niech sie wypowie :)

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  15 maja 2015

Nie mam nic przeciw temu, by wprowadzono takowe rozwiazanie :tak:

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
rafaal1
rafaal1
  15 maja 2015

to niech teraz zobaczy ten pomysl i klika lapke w gore zeby cos takiego wprowadzono ;)

Nom
Nom
  15 maja 2015

jestem za
do tego osoby bez foteczek nie mogą sie udzielać na forum/czacie
sama nazwa Fotka na cos wskazuje
mniej syfu :P

rafaal1
rafaal1
  16 maja 2015

Haha ;P No ja akurat fotki nie mam ;) Ale poki co skupmy sie na weryfikacji fejkow :) Tego syfu moim zdaniem jest najwiecej ;) Do osob bez zdjec nie pisze wiec nie specjalnie mi przeszkadzaja ;) Natomiast przeszkadza mi to, ze pisze z jakas dziewczyna np 2 miesiace a pozniej sie okazuje ze nie miala swoich zdjec ;) I wlasciwie to nie mam pewnosci ze to byla dziewczyna ;) Wiec fajnie by bylo gdybym mial pewnosc, ze pisze do tej osoby co jest na zdjeciach a nie do jakiegos 60 letniego dziadka o homoseksualnej orientacji masturubujacego sie przed komputerem ;) A oznakowanie profili pozwala mi uzyskac ta wiedze :)

Nom
Nom
  16 maja 2015
rafaal1
rafaal1: weryfikacji fejkow

a jak ty sie zweryfikujesz bez fotki?
skąd wiadomo ze nie jestes kobietą i w konia nie robisz hm?
rafaal1
rafaal1
  16 maja 2015

Trzeba rozroznic brak fotki od posiadania cudzych fotek. Ja poruszam sprawe posiadania cudzych fotek. Osoby bez zdjec kompletnie mnie nie interesuja ;) Nie pisze do dziewczyny ktora nie ma zdjecia ;) Ja nie mam problemu z rozmowa na skype czy wyslania zdj z napisanym swoim nickiem i data do osoby ktora mnie zainteresuje jesli o to poprosi. Natomiast z doswiadczenia wiem, ze dziewczyny maja z tym problem. Tylko ciezko rozroznic ktora z nich jest fejkiem wiec trzeba albo ryzykowac albo zakonczyc rozmowe. Gdyby osoby zweryfikowane byly oznaczone to takich problemow by nie bylo..

rafaal1
rafaal1
  18 maja 2015

Chyba fejki sa tutaj bardziej aktywni niz osoby ktore maja swoje prawdziwe zdjecia

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.