Na pewno nie jedna osoba z Was pisala dluzsza chwile z osoba ktora okazala sie fejkiem. Moznaby doczepić do zdj profilowego jakiś znaczek badz inny kolor ramki przy zdj profilowym osobom które przeslaly zdjęcie z napisanym Nickiem i data na kartce lub pokazaly sie na kamerce. Każdy miałby wybór czy chce pisac z osobami zweryfikowanymi czy ryzykuje pisząc z osobami niezweryfikowanymi. Moderatorzy nie musieliby szukac fejkow to czy chcemy byc zweryfikowani musiałoby wyjść z naszej inicjatywy. Wtedy nie mielibyśmy niespodzianki po 2tys wymienionych wiadomości ze nie piszemy z Karolina tylko byc może Karolem :)
[Pomysłomat] oznakowanie zweryfikowanych profili
Popieram.
I chciałby by mój pomysł kolejny został dodany... bo go nie dodano już od ponad miesiąca..i wisi w poczekalni
byl poruszany i nikomu nie przeszkadzaja fejki? :) Wlasciwie to sposob w jaki beda oznakowani i w jaki sposob to bedzie przebiegalo to mi obojetne byle zeby to bylo ;) Moze byc nawet ta funkcja dostepna dla osob posiadajacych gwiazde ale zeby byla jakakolwiek mozliwosc rozroznienia zweryfikowanych profili ;) Jak ktos ma lepszy pomysl to niech sie wypowie :)
Nie mam nic przeciw temu, by wprowadzono takowe rozwiazanie
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
jestem za
do tego osoby bez foteczek nie mogą sie udzielać na forum/czacie
sama nazwa Fotka na cos wskazuje
mniej syfu :P
Haha ;P No ja akurat fotki nie mam ;) Ale poki co skupmy sie na weryfikacji fejkow :) Tego syfu moim zdaniem jest najwiecej ;) Do osob bez zdjec nie pisze wiec nie specjalnie mi przeszkadzaja ;) Natomiast przeszkadza mi to, ze pisze z jakas dziewczyna np 2 miesiace a pozniej sie okazuje ze nie miala swoich zdjec ;) I wlasciwie to nie mam pewnosci ze to byla dziewczyna ;) Wiec fajnie by bylo gdybym mial pewnosc, ze pisze do tej osoby co jest na zdjeciach a nie do jakiegos 60 letniego dziadka o homoseksualnej orientacji masturubujacego sie przed komputerem ;) A oznakowanie profili pozwala mi uzyskac ta wiedze :)
Trzeba rozroznic brak fotki od posiadania cudzych fotek. Ja poruszam sprawe posiadania cudzych fotek. Osoby bez zdjec kompletnie mnie nie interesuja ;) Nie pisze do dziewczyny ktora nie ma zdjecia ;) Ja nie mam problemu z rozmowa na skype czy wyslania zdj z napisanym swoim nickiem i data do osoby ktora mnie zainteresuje jesli o to poprosi. Natomiast z doswiadczenia wiem, ze dziewczyny maja z tym problem. Tylko ciezko rozroznic ktora z nich jest fejkiem wiec trzeba albo ryzykowac albo zakonczyc rozmowe. Gdyby osoby zweryfikowane byly oznaczone to takich problemow by nie bylo..