Witam.
Pomysłem jest zwolnienie loginów użytkowników, którzy nie logowali się minimum pół roku w serwisie oraz profili zablokowanych. Taka akcja miała miejsce z tego co pamiętam chyba tylko jeden raz. Pisanie na kontakt o zwolnienie loginu osoby, która na przykład złamała regulamin niczym nie skutkuje.
[Pomysłomat] Zwolnienie nieaktywnych loginów
Zapytaj o żywotność loginów od ostatniego logowania. Nie wiem czy czasem nie jest to rok. Zamiast co jakiś czas hurtowo kasować można dodać wspomnianą żywotność loginu który zdychał by po roku od ostatniego logowania oczywiście wcześniej informując właściciela na e-mail o tym aby się zalogował albo straci profil.
Pomysł Popieram
Pomysl JesT TeN pOMysłem Nie Właściwie PrZEmYŚLANYM
sAm SoBiE nAZW nIcKów WyMyślić nie poTRafISZ ?
To Nie CZErP tEGO oD KogOŚ
Wątpię aby ktokolwiek chciałby być kojarzony z kimś, kto łamał notorycznie regulamin.
Częstsze zwalnianie nicków - ok.
Loginów z kont zablokowanych na pewno nie zwolnią trzymają jako dowód i też czasem są zablokowane wulgarne loginy na takich kontach co uniemożliwi znów jego użycie. Co do usuwania to jestem za, tylko nie w takim krótkim czasie, czasem ktoś naprawdę czasu nie ma przez pół roku na fotkę, wróciłby, a tu zonk konta nie ma, na którym miał zdjęcia z dawnych lat i konwersacje... konta bez zdjęć jak najbardziej kasować w krótkim czasie.
Tu http://www.fotka.pl/grupa/868732/Fotkapl_Klub_Gwiazd/Forum/179129/Stare_nieuzywane_konta też było ostatnio o tym.
Zwolnienie nicków zawsze odkąd pamiętam odbywało się na zasadzie, że pisało się do FOTKA TEAM. Tylko kiedyś od razu kasowali konto z loginem które nie było używane więcej jak rok. Teraz pisząc, trzeba odczekać 30dni, bo piszą do danej osoby.. Jeżeli nie odpowie w ciągu 30dni, czy sie nie zaloguje dane konto jest kasowane.
Wystarczy wyszukać nicka, gdzie konto nie jest używane ponad rok i odczekać 30dni, aż nie zwolnią. :P
Wystarczy, że osoba pół roku się nie loguje na konto, po czym można napisać o zwolnienie linku na kontakt. Oczywiście FT mają wiele innych rzeczy na głowie, a więc po tych 30 dniach trzeba się upomnieć i tyle. A co do kont zablokowanych to tak jak wyżej ktoś napisał.
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)