markopolo29
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 585
markopolo29
  17 stycznia 2015 (pierwszy post)

Może tak by w końcu ktoś wpadł na genialny pomysł i nie dawał możliwości wejścia niezalogowanym userą na kamerki! Bo biorąc pod uwagę, że jest brak możliwości prowadzenia rozmów prywatnych na haslo. To może ktoś by wpadł i ograniczył dostęp osobą bez konta na fotka.pl

Bezsennny
Bezsennny
  19 stycznia 2015

dobry pomysł,Kilka minut można oglądać a potem blokada :)

Rosiczka
Rosiczka
  21 stycznia 2015
markopolo29
markopolo29: osobą

:zonk:
ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  29 stycznia 2015

dla mnie bez sensu
osoby bez konta nie mogą hejtować profilu a jak ktoś chce nas oglądać to zrobi konto wirtualne
będę się cieszyć że ogląda mnie fajna dziewczyna a konto może okazać się być jakiegoś faceta
lepiej nie uczyć ludzi robienia fikcyjnych kont

fejk
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
fejk
  30 stycznia 2015

Jeżeli ktoś ma coś do ukrycia, zawsze będzie przeciwko temu, aby niezalogowani nie mieli wstępu na transmisje.
Ale myśląc logicznie, w jakieś kwestii możność wejścia na niezalogowanym też jest reklamą.
Przykład:
Mówisz znajomym, że bywasz tam i tam na portalu, są tam kamerki, można poogldać itp. Wiadomo, większość znajomych wyśmieje - Gdzie Ty siedzisz?! Ale mimo wszystko ciekawość i tak ich zżera. Więc zaglądają na kamerki - czytają, patrzą co się dzieje, wtedy albo rejestrują się, albo nie.
Jedynie co mogli by przywrócić to - prywatne transmisje, chodzi tylko o te kamerki, gdzie siedzi jedna osoba, bo obie osoby chcą być same, a nie każdy od razu zarzuca skype itp. Wtedy wiadomo, że każdy lata, bo dana osoba sobie nie życzy.

Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.