binoleq: Jest dodatek do zainstalowania na danej przegladarce pozniej podesle ci linka jakby co bo teraz nie mam dostepu do komputera ... Chyba ze ktos mnie wyprzedzi ;-)
Mam parę dodatków i więcej mi do szczęście nie potrzeba (po pierwsze zamulają przeglądarkę i ja jestem świadomy, że można to dodatkami zrobić ale nie w tym rzecz)
Bo jaki normalny 'fotkowicz' będzie szukać dodatków (pomijam to, że nawet 80% nie wie co to dodatki i jak je zainstalować i że w ogóle można akurat w tej sytuacji)
Jak to może być na stale już wbudowane w fotkę jak np. w moim przykładzie takie rozwiązanie, proste i szybkie bez kombinacji dla użytkownika.
Konto usunięte: Można wejść na kamerkę, a profil tej osoby otworzyć sobie w osobnej karcie w przeglądawce internetowej ;)
No owszem można tylko nie o to chodzi tu.
Chodzi o to, że ja lub ktoś inny po co ma kombinować, bo po to jest ta propozycja by usprawnić ten mechanizm, a nie cudować z kartami lub innymi ustrojstwami.
Zamykasz okienko ii.. lipa.. ( tak jak pisał
@gumekskc ) lecisz szukać na kamerkach
lub sztucznie wpisujesz link do paska przeglądarki (zamiast
profil - >
kamerka) ale nie w tym rzecz, że mam kombinować i szukać na ślepo rozwiązania, jak można to zrobić przez link na profilu (gdy osoba jest na kamerce) na stałe.