Jak w temacie, dodałbym funkcję wysłanie uśmiechu, zaczepkę lub możliwość kliknięcia "podobasz mi się" moglibyśmy zwracać w ten sposób uwagę drugiej osoby. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że istnieje już ocena tak/nie, to jest dobra sprawa ale to jest ocenianie ludzi bez poznania ich bliżej. A uśmiech czy zaczepka jest neutralna.
lista tematów
[Pomysłomat] Wysyłanie uśmiechów, zaczepek lub podobasz mi się
Dla mnie byłaby to ciekawa odmiana, ale pewnie dlatego, że nie załapałam się na moment, kiedy podobna funkcja tu była. Hmm, Z drugiej strony, zawsze można przecież dac ocenę, TAK danej osobie czy napisać - efekt będzie podobny.
Konto usunięte: Jak w temacie, dodałbym funkcję wysłanie uśmiechu, zaczepkę lub możliwość kliknięcia "podobasz mi się" moglibyśmy zwracać w ten sposób uwagę drugiej osoby. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że istnieje już ocena tak/nie, to jest dobra sprawa ale to jest ocenianie ludzi bez poznania ich bliżej. A uśmiech czy zaczepka jest neutralna.
ale do czego to miałoby się przydać?? masz już serduszko, a zawsze możesz napisać do tej osoby tak jak Ezri wspomniał w poście wyżej.