Dostałem darmową godzinę pisania wiadomości do woli a po ok pół godziny i wysłaniu 30 wiadomości już Noe mogłem pisać uważam to za paradoks który uderza w wiarygodność portalu !
lista tematów
czuję się oszukany
Konto usunięte: Dostałem darmową godzinę pisania wiadomości do woli a po ok pół godziny i wysłaniu 30 wiadomości już Noe mogłem pisać uważam to za paradoks który uderza w wiarygodność portalu !
Pierwsze słyszę o takiej promocji : Godzina darmowego pisania Wiadomości.
Wydaje mi się że skorzystałeś z Godzinnej Promocji Testuj Gwiazdę i za pewne tam też było jakieś ograniczenie w Pisaniu Wiadomości.
Również po wykupieniu Pakietu Gwiazda jest tam ograniczenie do 200 nowych wysłanych Wiadomości, dlaczego to pisze, dlatego że jak byś wykupił Pakiet Gwiazda i żebyś potem nie pisał ponownie że zostałeś oszukany.
HardStyle
Testuj gwiazderzez godzinę. .. A Noe godzinę lub 30 wiadomości a Noe zdążyłem wysłać pilnej wiadomości do wszystkich na fotce 😂😂😂
Fotka wprowadziła ograniczenia na PW i aktualnie konto z Gwiazdą ma 100 możliwości na dobę rozpoczynania nowych rozmów, z blokadą na 30 możliwości na 1 godzinę. Aktualne wykorzystanie limitów można sprawdzić w ustawieniach konta https://fotka.com/ustawienia/konto
To nie jest oszukiwanie, tylko pewne ograniczenie w zapobieganiu spamowaniu w bardzo krótkim czasie na bardzo duże ilości rozpoczęć rozmów, 30 możliwości to tak dużo i szans na rozmowę.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Ta 'pilna' wiadomoscia mozesz podzielic sie z nami na forum :D
Słuchamy ;)
Owad: Również po wykupieniu Pakietu Gwiazda jest tam ograniczenie do 200 nowych wysłanych Wiadomości, dlaczego to pisze, dlatego że jak byś wykupił Pakiet Gwiazda i żebyś potem nie pisał ponownie że zostałeś oszukany.
Tutaj nastapily małe zmiany.
Dla nowych Gwiazd obecny limit wynosi 100, nie jak do niedawna 200
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: Tutaj nastapily małe zmiany.
Dla nowych Gwiazd obecny limit wynosi 100, nie jak do niedawna 200
No i kolejne zmiany. Powiem ze zmiana na plus, teraz każdy może zobaczyć ile kto wysłał wiadomości w Ustawieniach tak jak pisałem gregbond, wcześniej trzeba było liczyć ile się wysłało.
HardStyle